Verjetno bo spisano malo bolj začinjeno, ma sam da se lepše bere.
Torej. Po naklučju izvedel za en event na racelandu. Organiziral ga je en iz alfa foruma. Prečekiram na forum in pregledam kaj bo kaj vozilo dol.

Ti mater, jaz sicer ravno ne spadam med te bolide ma OK. Če se mi ne bojo smejal bo OK, ko uletim s to staro kanto, ampak sem komaj čakal, da si ga lahko spet malo privoščim. Naslednji dan spet pogled na forum in že skoraj polno. Hitro prijava in se napišem na listo. Napoved se je skozi teden izboljševala

in na koncu je sledil popolni petek. Končno lahko probal nekje razliko, ne da ogrožam sebe oz. druge. Zakon. Dež je lepo naletaval čez celi dan
![thumbsup [smilie=thumbsup.gif]](./images/smilies/thumbsup.gif)
in se je začelo sušiti šele zadnjo dobro urco eventa. Potem smo še podaljšal za pol urce, ker karting mojstrov ni bilo.
S spremljevalnim vozilom sva štartala ob 6.30 in lepo na izi proti LJ, kjer smo bili zmenjeni na dolgem mostu. Prišli so še trije in se počasi odpravili proti dolenjski. Midva z Lartom sva lepo na iti 100-120, tak da so ušli naprej. Jaz sem itak vedel kje je in sva lepo kruzala na jug. V LJ suho lih de ne, ma se je zadeva izboljševala proti cilju, he he. Pridemo na Raceland, jaz itak čist napaljen, modeli stokajo ker je dež, jaz ves happy, klap pa nič jasno.

Organizatorju posodim laptopa, da smo rašili rahlo zagato. Živčn sedim na stolu in čakam kdaj bo model končal s formalnostmi. Pol pride super duper EVO IX.

Ma sej bi šou človek kar domu. Jebela, sedaj če mi še ne užge, bo res

Jebat ga, sam da je dž in da se bu baaznil.
Fantje kolk je težko sedet pod tendo, pada rahel dež, vrata za na progo pa odprta.
![angry [smilie=angry.gif]](./images/smilies/angry.gif)
in se čaaakaaaa. In se še kr čaaakaaa, presedanje na stolu,.....čakanje. Vprašam tega organizatorja, kako je zdej s tem, a se bu kej baznil al kaj, vreme je idealno. Dobim odgovor v stilu, da mormo počakat, da bo lastnik še povedal mal okrog obnašanja. Aja sej res, eni so prvič tukaj. No prov pa dejmo čaaakaat. Ura pa že itak čez devet. Hjoooooj. Pride lastnik tega bolida

Vžge in se odpelje na progo

Čak mal, a se ne bo počakal na lastnika proge za informacije. Aja ne, on je itak že bil tukaj, pa Evolutiona ma, za njega ne veljajo pravila.
![tongue [smilie=tongue.gif]](./images/smilies/tongue.gif)
. In ga prov hitr narihta. Čez dva ovinka še 1x in po travi

Ja ti mater, pa ja ni tolk gladko. Gume je imel Limchelin Pilot Sport. Klapa uleti na progo, jah nič pa gremo. Lart mi je pazil računalo jaz pa šprint v avto, da se klapa ne nabere in mi lastnik pred nosam zapre vhod na progo.
![boxing [smilie=boxing.gif]](./images/smilies/boxing.gif)
Cjoooooo

. Sledijo formalnosti in dan odprtih probavanj je bil končno odprt. UUUUHUUUUU, deeeeeeeeeeež, akcijaaaa, baaazni

Vozil klapo okol, tak da sem jih kar porabil za kakšen posnetek

Baznem dva in v lov za Evolutionam, ki je bil še vedno na navadnih gumah. Približeval sem se mu presenečeno hitr, men se pa nasmeh povečuje. Seveda je bilo še zjutraj in ne bi bilo sprejemljivo, da bi se moral umakniti eni stari kanti in......