Radarji

Pogovori o Volkswagen in Audi tematiki in ostali avtomobilski tematiki, ki ne spadajo v nobenega izmed ostalih podforumov

Re: Radarji

OdgovorNapisal/-a apokalipso dne Sr Okt 24, 2012 5:54 pm

x2
Uporabniški avatar
apokalipso
Stalni uporabnik

OdgovorNapisal/-a Goldy dne Sr Okt 24, 2012 6:38 pm

jinx82 napisal/-a:1. Grčiji 'smo' posodili denar, ker nas itak spet nihče ni nič prašal, ker se naši politiki obnašajo kot ovce in čakajo kaj bo prišlo 'odzgoraj' (oz. iz evrope) in je pomemben samo profit, kot v omenjeni aferi z radarji.
2. od ZDA smo si sposodili, ker so do zdaj že dobro znani akterji bli 'preveč objestni' in ljudstvu ('državi') pobrali še zadnje kar smo imeli ...in ko nimaš več od kje, je treba pač nekje vzet.!

To sem hotel dokazat o mojem razmišljanju.
Ko se bomo začeli zaradi takih stvari bunit in bomo šli na ulice bomo naredili kaj koristnega.

In to kolko ljudi je zmotilo, da smo Grkom posodili denar in si sposodili zadevo od ZDA.
Radari v MB so zame najmanša skrb v tej državi - mogoče tudi zato, ker nimam opravka z njimi.

Če je že kaos, pa naj bo zaradi pametne stvari in ne zaradi nekaj levega.

Meni osebno ni prav, da so določene stvari naredili brez vprašat ljudstvo(Grčja,ZDA-če jih že omenjamo) in sem pripravljen tudi it na ulico za tako stvar. Me pa zanima kok jih je takih, ki jih matrajo radarji in bi šli na ulico zaradi prej naštetega(Grčija,ZDA).... :wink:

Ko se srečamo na kakem takem prostestu z vama apokalipso in jinx82 spijem z veseljem en pir.
Za radarje pa mi je figo mar, ker imam možnost ne dobit kazen.
Pri določenih zadevah, ki nisem, nista in nismo mogli odločat bi se morali bunit in kej naredit. :wink:
Zakaj bi se vozili naravnost, če je lepše počez.
Uporabniški avatar
Goldy
Novinec

Kraj: Najlepša dežela na obali.

OdgovorNapisal/-a jinx82 dne Sr Okt 24, 2012 6:43 pm

Goldy napisal/-a:Ko se srečamo na kakem takem prostestu z vama apokalipso in jinx82 spijem z veseljem en pir.

Zarad mene lahko nardimo protest jutri, sam bo sam nas par prišlo pol ne bo lih neki...

Isto kot s študenti ...najprej jih vlada po domače povedano 'jebe' v glavo in jih dejansko prisili v nerede, potem ko pokažejo zobe jih označi za divjake innevemkajševse. Vsaj sram bi jih lahko blo, da ljudstvo prisilijo v tako početje!

Pa dejmo se zdej nazaj na radarje vrnt ...spremljam novice, če se bo v Mariboru pojavu kaka 'požarček' :mrgreen:

Mogoče se celo na google earth kej vidi :D
Uporabniški avatar
jinx82
Mati bwožja

OdgovorNapisal/-a fritz dne Sr Okt 24, 2012 7:32 pm

osebno ne maram in ne podpiram vandalizma in unicevanja iz objestnosti.
vsako poskodovano stvar je nekdo placal in nekoga stane.

ampak v tem primeru pa stojim za vsemi mariborcani in ljudmi ki mislijo, da je treba radarje izbrisat z oblicja zemlje.

zakaj?

1. vsake tolko placam kazen zaradi 10km ali kaj vec, prekoracene hitrosti 20 metrov pred tablo na koncu naselja.
ena hisa na levi, plus tega je bla tabla premaknjena za 30 metrov naprej.
nikoli se nisem cutil krivega in kogarkoli ogrozajoc. padem pac v inkasantsko misolovko, jbg...

tristo metrov prej v centru kraja, zjutraj se zmeraj spremljam moje mladice v vrtec in solo,
ker:
a.) ob tej uri nihce ne ustavlja na prehodu za pesce ((vsaj 95% voznikov ne)
b.) ker kamijonisti ne vozijo 50 na uro in niti pod razno ne bi uspeli ustavit, ce bi otrok neprevidno preckal prehod
c.) ker ob 8.00 se ni bilo radarja v centru na prehodu ali pa vsaj kake perventivne (psiholosko) kontrole

in potem se nekateri cudijo, ce se jezis, ker si vozil prehitro. ja vem, nekje mora biti postavljena meja.
saj je tudi v banki meja 0. kar je pod je minus, kar je nad je plus.
ok, naj bo 50. ampak tam kjer je za potrebo, ne pa tam kjer je odlicen inkasantski prostor.
cudno ane, da se na 4, 5, 6, ali vec km dolgi razdalji med tablami radar zmeraj postavlja na ena in ista (inkasantska) mesta ?

2. porocila, novinarski clanki, intervjuji, vse to lahko zavaja al pa se interpretira tako kot kdo zeli.
ampak da podjetje postavi na lastne stroske radarje s provizijo 92 % na deset let, brez razpisa, vednosti in dovoljenja
drzave samo v enemu mestu, to pa mislim da presega vse meje okusne legalne kraje postenih drzavljanov.
kradejo z radarji, kradejo z vinjetami, kradejo s cestno takso, kradejo z zavarovanjem in potem mi na edinemu ravnemu
delu 15km odseka postavijo tablo omejitev 70km na uro, tako da je legalno nemogoce prehitet kamijon ali kogarkoli
ne da bi bil v preksku. and guess what. na koncu ravnine itak kaj pa drugega kot radar.

3. pri sosedih v italiji v jutranjem casu ko je rush hour, stojijo po kriziscih policaji in usmerjajo promet
in mahajo in krilijo z rokami: cicolare, circolare... in tam kjer je 40 vozis tudi 70, 80...
in kaj zdaj bo pa v enem velikem mestu ala mb zeleni val 50km na uro? osebno sicer ne poznam mb, ampak
namesto tega inkasantskega projekta, bi lahko dali kamere ki bi snemale tiste ki dobesedno prevozijo rdeco luc
in tiste ki si privoscijo prevozit krizisce z res res preveliko hitrostjo.
in kaj bodo ljudje naredili ko bodo znali na pamet lokacije radarjev ? najbolj logicno je da bodo med tockami nazigali tja v enormne hitrosti, cez radar za vsak slucaj se kaksen km manj in potem zopet za vse solde do naslednjega radarja.
kaj bo to prineslo za sabo, bo pa cajt pokazal.
najbrz bo kot na avto cesti: lojze po prehitevalnem pasu tempomat na 125, janez pa po odstavnem mimo 160, ker mu je po
petdesetih kilometrih pocil film..
odlicno.

potem pa beremo o smrtnih zrtvah (na zalost) zaradi neprilagojene hitrosti in sankcija je zopet zmanjsanje mak. hitrosti za
se 10 km/h.

4. uni, ki ima polno malho bo naredil dva prekrska na dan, konec leta se mu ne bo poznalo. uni ki nima bo naredil enega na
teden in bo konec meseca vzel kredit za kruh. aja saj res prekrsek je isti, kazen mora bit in velja za vse enako.
g jankovic lahko vozi 180, a se tega niti pod slucajno ne spomni. kresnicka 200, ampak kriv je seveda sofer in bo placal iz svojega zepa. itak. ampak nec bat. bo dobil 20 nadur konec meseca iz davkoplacevalske malhe in bo.

5. na enostavno gradbeno sem cakal pol leta, pa vodni viri, pa priklop na cesto pa piz*e materne, kresnicka pa naredi bajto pol leta pred izdajo gradbenega. meni visi pogodba en mesec na oglasni na obcini, uni pa v centru portoroza proda parcelo za
neverjetni 14tisoc eur cez noc...

ampak zdaj je pa ze malo offtopic.

dejstvo je samo eno. udri po siromaku. saj smo siromaki tega vajeni ze od knezjega kamna naprej.
zato in samo zato in se bi lahko kaj napisal podpiram unicevanje radarjev. ker je to edini nacin da se narod upre
tajkunom in oblastnikom ki kradejo in kasirajo in prekladajo riti z izjemno nizkim iqjem z toplega stolcka na topel stolcek.

jbtz, my ass. dokler ne bo za vseh enako bo tako. ko grem v trgovino, vzamem eno struco, pridem na kaso, placam 1 eur
in grem. nekdo naredi stadion, pusti miljone pufa in posledicno lacnih ust in zdaj bi vzel kredit da bo resil drzavni kredit :?

ni treba dosti sole, za zracunat koliko denarja se bo nabralo, kdaj bo izplacana ta privat investicija in koliko bo dobicka nadaljnih x let, ki se bo stekal v nekogarsnje zepe, a ne?

zminirat je treba vse, izpraznit kako poslopje in nadstropje, poslat koga delat z lopato in mu storit placat kruh,
ko bo sel lacen po njega v trgovino.

dokler se bomo sami mi spodaj posipali s pepelom "res je vozil sem 10, 20 na uro prevec, bom posteno placal kazen" se ne bo prav nic spremenilo. edino vsake toliko se bo kak prisklednik zamenjal.
in dokler priskledniki in glavni akterji ne bodo vrnili kar so pokradli in sli kopat jarke za kazen ene par let bo tako kot je.
zato podpiram tale trenutni vandalizem in samo zato.

hudo mi je vsakic ko pride do tragedije, ampak zal samo in predvsem radarji tega ne bodo resili.

p.s.: ne tlacim vseh v istih koš, predvsem ne tistih ki posteno mislijo in posteno opravljajo svoje delo. prav je in neobhodno potrebno, da imamo policijo, prav je da so sankcije in kazni. prav je da si vsak sam pri sebi prizna in odgovarja za napake.
samo tole kar se v zadnjih letih dogaja pa je zacelo presegat vse meje normale.

go maribor, go!
Uporabniški avatar
fritz
Wheel whore

Kraj: tanajtabujsiklima
Avto: Golf Rallye G60

OdgovorNapisal/-a genuss dne Sr Okt 24, 2012 10:03 pm

dvakrat maš postavko št.3 :D :D
Jeden Tag steigt die Zahl derer, die mich am Arsch lecken können
Uporabniški avatar
genuss
Stalni uporabnik

Kraj: Velike Lašče

OdgovorNapisal/-a apokalipso dne Sr Okt 24, 2012 10:21 pm

Jes si se raspričal fritz , ma imaš prekleto prav.Nekaj bo treba ukrent , treba bo ustavit tole anarhijo , če že ni prepozno...Za Novo leto itak dobimo še darilce.....oklepnike , s katerimi se bodo varovali pred folkom...
Uporabniški avatar
apokalipso
Stalni uporabnik

OdgovorNapisal/-a hard dne Sr Okt 24, 2012 11:17 pm

Slika
Kris.
Uporabniški avatar
hard
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor
Avto: 8D

OdgovorNapisal/-a Doche dne Sr Okt 24, 2012 11:35 pm

Svečko al kres? :mrgreen:
Uporabniški avatar
Doche
Stalni uporabnik

Kraj: Ried Im Innkreis
Avto: 2.5 TDI Quattro

OdgovorNapisal/-a hard dne Če Okt 25, 2012 12:19 am

Doche napisal/-a:Svečko al kres? :mrgreen:

Drage Mariborčanke in Mariborčani!

Ker nam hočejo ukrasti svobodo, pozivamo k mirnemu protestu v obliki prižganih svečk pod radarji!
Pozivamo vas, da se v četrtek, 25. 10. 2012 zvečer odpravite do bližnjega radarja in pod njim prižgete sve
čko.
S tem boste simbolično pokazali, da prižigate svečke umrli svobodi!

NE SMEMO DOVOLITI, DA NAM UKRADEJO SVOBODO!
Naš protest bo miren, radarjev ne bomo uničevali, le svečke pod njimi bomo prižigali!
Naj se blešči ogenj svečk, naj oblastniki, ki se slepijo, vidijo, da žalujemo za svobodo!
S seboj povabite tudi ostale člane družine, sosede, prijatelje, znance! Samo skupaj nam bo uspelo!
DELITE TA POZIV NA FB V ČIM VEČJEM ŠTEVILU!
V SLOGI JE MOČ!
Kris.
Uporabniški avatar
hard
Stalni uporabnik

OdgovorNapisal/-a čare dne Če Okt 25, 2012 12:19 am

Kres ampak na Šubičevi.
Svi mi volimo pičić,samo Mile Kitić
Uporabniški avatar
čare
Tiger

Kraj: ljubljana
Avto: FIAT Marea JTD

OdgovorNapisal/-a Doche dne Če Okt 25, 2012 12:21 am

Glede na to, da je jutri tekma, dvomim da bo to miren protest s svečkami :D
Uporabniški avatar
Doche
Stalni uporabnik

OdgovorNapisal/-a hard dne Če Okt 25, 2012 12:24 am

Kak vlko svečo boš ti prizgal je tvoja stvar :mrgreen:
Kris.
Uporabniški avatar
hard
Stalni uporabnik

OdgovorNapisal/-a fritz dne Če Okt 25, 2012 4:24 am

hvala genuss, sem popravil. mi ta dva osebka kar vzdigneta pritisk, potem pa slabo stejem.

jst bi przgal kar eno gumo 195/50/15 ne samo sveco...
Uporabniški avatar
fritz
Wheel whore

Kraj: tanajtabujsiklima
Avto: Golf Rallye G60

OdgovorNapisal/-a X-Hair dne Če Okt 25, 2012 1:08 pm

Goldy.....ne več, prosim. Ker po tem branju sta mi na pamet prišli sam dve. Al si eden izmed njih, ali pa si še premlečn, da bi videl v kakšnem sranju smo. Pa verjemi, da najbolje, da ne spoznaš v kakem sranju smo.

Bean je zadel v polno szi stavkom o hlapcih.

Glede radarjev v Mariburu pa.....brezveze zgubljat besed. Mariborčani. VSE RAZFUKAT, bravo. Tako se dela, UPOR. Banda privatizirana, da jim jebem mater, mene je pa jebal, ko sem na ravnini varno, odločno, brez ogrožanja prehitel avto, ker sem mel poln kurac mečkanja, čez polno črto. To ni delanje za varnost, to je JEBANJE. In radarji po mariboru so JEBANJE ljudstva direkt v glavo.
EKOTOP - globinsko kemično čiščenje
Uporabniški avatar
X-Hair
Ga bazni!

Kraj: Fant od Fare
Avto: Beli 16V-strah in trepet Zale

OdgovorNapisal/-a ervin99 dne Če Okt 25, 2012 5:54 pm

Uporabniški avatar
ervin99
Stalni uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica
Avto: golf IV

OdgovorNapisal/-a Doche dne Če Okt 25, 2012 6:20 pm

To ni mariborčan :evil: naj se on za svoje Celje pobriga
Uporabniški avatar
Doche
Stalni uporabnik

OdgovorNapisal/-a ervin99 dne Če Okt 25, 2012 6:31 pm

vglavnem smešn je ko razlaga :D
Uporabniški avatar
ervin99
Stalni uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica
Avto: golf IV

OdgovorNapisal/-a ŽucMac dne Če Okt 25, 2012 8:07 pm

a ni to tisti tip iz tv-shopa in tistih tv-igric, ko folk kliče ku mada-faka, dobijo pa nič razen ogromnih tulifon-računov ?

yap, je tisti :lol:
“Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.” - Mark Twain
Uporabniški avatar
ŽucMac
Stalni uporabnik

OdgovorNapisal/-a Doche dne Če Okt 25, 2012 8:28 pm

Mel je tud nekaj na carli tv, pa povsod se stuli. Ginekolog kot raper nekoc, iskalec pozornosti. Pa slaba kopija duleta vaupotica
Uporabniški avatar
Doche
Stalni uporabnik

OdgovorNapisal/-a apokalipso dne Če Okt 25, 2012 9:52 pm

Nima veze, državni aparat mu ne seže do gležnjev...
Uporabniški avatar
apokalipso
Stalni uporabnik

OdgovorNapisal/-a Doche dne Če Okt 25, 2012 10:22 pm

"Ko toti Štajerc v radar pade, pol prehitro iz navade …" :lol:
Uporabniški avatar
Doche
Stalni uporabnik

OdgovorNapisal/-a ŽucMac dne Pe Okt 26, 2012 7:53 pm

“Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.” - Mark Twain
Uporabniški avatar
ŽucMac
Stalni uporabnik

OdgovorNapisal/-a Piky dne So Okt 27, 2012 5:02 pm

[smilie=zeppelin.gif]
The best engine in the world is the vagina.It can be started with one finger,it is self-lubricating,it takes any size piston and it changes its own oil every four weeks.
It is only a pity that the management system is so fucking temperamental.
Dr.H.O.K.
Uporabniški avatar
Piky
Stalni uporabnik

Kraj: LJ
Avto: VW CORRADO VR6

OdgovorNapisal/-a hard dne So Okt 27, 2012 7:02 pm

Ali skrbi za varnost na taki cesti z omejitvijo 50km/h ali služi pobiranju denarja,presodite sami(itak smo že, razen ene par) na križišču je na eni strani cesta zaprta na drugi pa je odpad in potem čez 150m dalje hiše. Je pa to drugače priključek na AC
Slika
Slika
Ja pa tudi gorela sta že [smilie=zeppelin.gif]
Kris.
Uporabniški avatar
hard
Stalni uporabnik

OdgovorNapisal/-a hard dne Ne Okt 28, 2012 12:26 am

Kris.