Piky napisal/-a:(se vozim vsak dan mim, pa gre kar lepo v ta ovinek, samo ko mi je pa kolega pokazal škatlico, sedaj sem pa res malo presran)
Pomoje je najbolje da greš pod tuš, spraviš dol iz sebe sranje in lepo mirno v nove dni. Moje mnenje je, da je najbrž samo škatla. Osebno nisem še preveril. Kot kaže se je Cveto umaknil iz debate, ko je najbolj zanimiva. Sej, najbolj preprosto je rep med noge in viiiia, ko si busted.

Cveto, da ni tebe kdo na suho uuuuiiiii uuiiiii na način baba rekla, baba čula.

Sedaj, če je pa to iz prve roke podatek od policaja, darsa, kaj te jaz vem kdo ma to čez, ... mu pa povej da nej neha nabijat in mu pošlji lepe pozdrave od X-Hair-a

Na južni obvoznici sem bil velikokrat in se ravno iz tega razloga vozil tu mimo. Če je bil notri radar AD9, kateri oddaja dve frekveci, 34,3GHz in 34.0GHz, potem bi jaz vedel za tole.

Namreč jaz lovim te frekvece v razponu 34.700 GHz ± 1300 MHz. Takoj odmisli provociranje, ker to ni. Jaz bi rad samo da so uporabniki informirani v pravo smer. Sedaj al so tebe na suho s tistimi 108km\h ali pa radarja sploh ni bilo notri. Jaz sem bolj za zadnje, ker vedno ko sem šel mimo je bilo vse mirno v avtomobilu. Pa sem se vozil mimo dopoldne, največkrat popoldne, včasih zvečer. Sej lahko te spomnim na naš primer, ko eni že položnice dobivajo domov. Smeha polna skleda.

Ko sem bil na izletu po Avstriji, sem naletel na en DB9 radar kot zgleda. Javilo mi je frekvenco Ka. Ka frekvenca je pa v zgornjem omenjenem razponu. Trenutno imamo po sloveniji radarje, ki oddajajo samo frekvence v območju K-band: 24.150 GHz ± 100 MHz, ker mi je dosedaj še vedno javilo K band. Jaz ti svetujem, da se kar vključiš nazaj v debato, da malo predebatiramo.

Nažalost je tko, da kar si ti napisal bi pa rekel, da je baba rekla, baba čula. Edina stvar za kateri jaz ne morem trditi je, da je bil nastavljen na 108. Ampak itak brezveze, ker najprej morejo radar not dat.