V iskanju rdeèega dragulja

Podforum za opise večjih predelav, obnov in restavriranj Volkswagen in Audi vozil

OdgovorNapisal/-a fritz dne Po Jul 16, 2007 10:37 am

[smilie=thumbsup.gif] evo me. trenutno imam v lasti 4 vw-je.

vw for ever
Uporabniški avatar
fritz
Wheel whore

Kraj: tanajtabujsiklima
Avto: Golf Rallye G60

OdgovorNapisal/-a CABBY dne Po Jul 16, 2007 10:48 am

fritz napisal/-a:[smilie=thumbsup.gif] evo me. trenutno imam v lasti 4 vw-je.

vw for ever

Če bi ti bil pravi ljubitelj bi Touarega vozil ne pa Toyote. :lol: :lol: :lol:
A guy told me one time:" Don't let yourself get attached to anything you're not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel a heat around the corner."
Uporabniški avatar
CABBY
Vulvo

Kraj: Celje - pravo srce Slovenije
Avto: Alte Mercedes mit 4 ventil technik

OdgovorNapisal/-a frcac dne Po Jul 16, 2007 10:53 am

WOB napisal/-a:To da pa ni ?asa oz. nevem ?esa še so pa zame bu?ke, ?e si eno stvar zares želiš dose?t boš to tud dosegu. Je pa res da se je pa za zastavljen cilj treba kaki stvari tudi odre?t, in ne samo govort kako in kaj se bo vse naredilo, in iz tega na koncu ni ni?, ker je zutraj malo druga?e zapihal veter.

... ne moreš zmeraj soditi po sebi. Če pa tako mislite pa tudi prav...

Predstavljaj si da delaš precej daleč, se na dan voziš še pa še (torej si naredil osem pa pol urni šiht in se še tri ure vozil), vmes dokončuješ stvari po in okrog novo zgrajene hiše (sobo si iz bele barvam v barvo že skoraj leto pa ne utegnem, trenutno se urejuje okolica), se probaš vsaj približno naspat, loviš čas da bi pobral še nekaj naleta, da ne pozabiš čisto na ljudi okrog sebe - pa na koncu pogruntaš da imaš skoraj vse, samo nič zase in premalo časa... Ni televizije, filmov, skoraj ni branja, sprostitve. Dosti je stvari ki sem jih delal nekaj let nazaj in zdaj sploh ne pridejo več na vrsto, kar je zelo žalostno, ker je bilo vse to delano prav v srcem. V službi tudi uživam. Pa mi ni nič žal in ne vem zakaj bi moral komu polagat račune. Nič, grem si jest narest ene tenstane bučke za malco...

P.S.: Ko bom naokoli slišimo pa gremo v miru na en pir - sicer težko, a vem da je prav ko nekje rečeš NE in si tako ukradeš kakšno urco zase ;)

Pozdrav iz službe, Sašo
Uporabniški avatar
frcac
Propeler fahrer

Kraj: Godovič
Avto: BMW pa še en BMW

OdgovorNapisal/-a WOB dne Po Jul 16, 2007 11:10 am

Da ne bo zopet prišlo do kakih nesporazumov, pa kake ožaljenosti, kar sem zgoraj napisal ni letelo ne nate ne na bilo kako drugo osebo, ampak sem pisal na splošno.
To da bi pa koga sodil po sebi pa še zdaleč ne, vsak naj dela tisto kar mu paše oz. za kar ima čas.
Mi pa gre na k*c pri ljudeh tisto prazno govorjenje.

P.S. za pir pa kar poklič ni problema.
...ko zakoni fizike izginejo, in ko adrenalin zamenja kri..... Golf GTI G60
Uporabniški avatar
WOB
Kolpasan

Kraj: Črnomelj
Avto: Mk1 GTI, Mk1 Cabrio, Mk2 G60

OdgovorNapisal/-a frcac dne Po Jul 16, 2007 11:46 am

... saj vem, sam dosti ljudi pa ne pozna moje strani in pol prehitro sodi. Za pivo, itak - še stanovanje je treba zalit. Pa kakšen "nov" avto :)

Lp, Sašo
Uporabniški avatar
frcac
Propeler fahrer

Kraj: Godovič
Avto: BMW pa še en BMW

OdgovorNapisal/-a ChromArt dne Po Jul 16, 2007 6:46 pm

Wob-maš res,po drugi strani pa tud Sašo.Vsak ve zase.
Jaz pa zase vem,da lahko prav tako dvignem obe roki v zrak za VW.Trenutno si lastim dva.
Aha,eno roko moram povlečt nazaj.VW-ju se odrečem vsak dan,ko se v službo zapeljem z Audijem :wink: Ko sedeš nazaj iz audija v golfa......kaj pa vem. Tudi golf ima v glavnem samo dobre lastnosti. Taslabe se pa trudimo odpravit. Ne enega ne drugega pa niti v sanjah ne menjam za kaj konkurenčnega. Tako pač je. Upam,da ne bom na koncu ostal sam in da nas je še vedno ostalo precej enako mislečih. Če nas bo zmanjkalo,se še kregat ne bomo mel več s kom :roll:

Zdej pa konec destrukcije,jst grem po korla,da ga pripeljem v delavnico.
Slike sledijo v nadaljevanju,mogoče še nocoj kakšna :wink:

Lp;ChromArt
V dolini tihi je motorka pela...
Uporabniški avatar
ChromArt
Stalni uporabnik

Kraj: Stolovnik,KRŠKO
Avto: AUDI 80 TDI; GOLF 2 1.8 PB; GOLF 4 VAR TDI 4MOTION

Prejšnja

Vrni se na Volkswagen in Audi projekti

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov