Golf 2

Prodaja avtomobilov, rezervnih delov, opreme, ...
Pravila foruma
Mali oglasi

- Avtor oglasa naj že v naslov sporočila (zadeva/subject) napiše tekst, iz katerega je razvidno kaj je naprodaj oziroma kaj se išče.
- Avtor oglasa naj v tekstu PODROBNO OPIŠE kaj točno prodaja / kupuje / išče. Slika, pa čeprav simbolična, je zelo zaželjena.
- Avtor naj za vsak artikel odpre svoj oglas, razen v primeru ko prodaja več artiklov istega tipa (naprimer več platišč).
- Zgolj povezava na oglas nekam drugam je nepopolen oglas in bo izbrisan. Lahko pa je povezava dodana k ostalemu kar je zgoraj navedeno.
- Okvirna cena je obvezna, v primeru da gre za atrikel z nedoločeno ceno naj avtor vsaj nakaže cenovni razred.
- Avtor naj pusti ustrezne kontaktne podatke, oziroma naj pove kje in kdaj je dosegljiv.
- Ko je predmet malega oglasa prodan / kupljen, naj avtor oglasa to v temi tudi jasno pove, da se teme neaktivnih oglasov lahko zaklenejo.
- Neprimerne debate, prerekanja o ceni, razna nakladanja in posti, ki ne bodo direktno v povezavi z oglasom bodo brez opozorila izbrisani!
- Nepopolni oziroma neprimerni oglasi bodo brez opozoril izbrisani!

Komercialni oglasi so dovoljeni le v primeru predhodnega dogovora z Ekipo. Če želite na Favdl.net forumu objavljati komercialne oglase oziroma oglaševati svoje izdelke, nam pišite na e-mail naslov info@favdl.net.

Golf 2

OdgovorNapisal/-a OLD dne To Mar 22, 2016 12:09 am

Prodam golfa, letnik 1990, 1.6D motor cca 60000 po generalki na motorju. Od takrat vedno olje notri 5-40, menjalnik 5-prestav, školjka 5 vratna, pred leti pripeljana iz Italije. Poden zdrav, nekaj površinske rje, res pa da je nekdo enkrat nekaj pacal prvi levi blatnik, ki je prerjavel in bi ga bilo najbolje zamenjati, reg do 9/2016, 14 col platišče, obratomer števec, radio gamma, lepa notranjost, tonirana stekla, snemljiva vlečna kljuka, zadnji spojler na steklu, tapiciran prtljažnik, ravno dno in mala rezerva, zatemnjene zadnje luči in imitacija njih po havbi. Km ne vem koliko ima, ker sem sam dajal ta števec notri a pri takem avtu mislim, da to več ni toliko pomembno. Hotel sem ga imeti za projekt a so se stvari drugače obrnile. Rad bi da ga dobi v roke nekdo, ki ve kaj vse to pomeni. Zdaj me kličejo sami, ne vem ali so cigani ali kaj, ki mi ponujajo 200 eur zanj. Za začetek sem si zamislil nekje 1000 eur oziroma ob ogledu se lahko dogovorimo. Sem iz Metlike. 031-293-897. Lp...

Nekaj me prenos slik mota, zato dodajam povezavo na avto.net:

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 6+JXD++TAS
vw je kot vino, starejši ko je boljši je
Uporabniški avatar
OLD
Stalni uporabnik

Kraj: Metlika
Avto: VW

Re: Golf 2

OdgovorNapisal/-a pikecbikec dne To Mar 22, 2016 3:30 am

Ta avtoček se pa jst spomnem. Je bil lep ko slika. :D
Srečno prodajo.
pikecbikec
Stalni uporabnik

Kraj: Kostanjevica na Krki
Avto: Golf 1, Golf 3, Audi 80, BMW E61 525 d

OdgovorNapisal/-a OLD dne Ne Mar 27, 2016 9:42 pm

Cena ni zadnja...
Uporabniški avatar
OLD
Stalni uporabnik

OdgovorNapisal/-a BureK dne Po Mar 28, 2016 2:17 pm

Jaz bi dvignu ceno na 3500€ mogoče se najde neki pravi ljubitelj dvojke diesel brez turbine. [smilie=zeppelin.gif]
Uporabniški avatar
BureK
Z jogurtom

Kraj: predor Markovec
Avto: Rallye Golf

OdgovorNapisal/-a OLD dne To Mar 29, 2016 9:04 pm

BureK napisal/-a:Jaz bi dvignu ceno na 3500€ mogoče se najde neki pravi ljubitelj dvojke diesel brez turbine. [smilie=zeppelin.gif]

Res ne vem. Čem napisat da ga prodam za 100 pa ga dam pol zastonj? Ali čem še plačat komu, če bi ga mel?
Uporabniški avatar
OLD
Stalni uporabnik

OdgovorNapisal/-a OLD dne Če Apr 07, 2016 11:11 pm

700eur
Uporabniški avatar
OLD