Končno lahko okusim vseh 140 (mogoče malo manj zaradi smrti katerega od njih) konjev
Danes se je tak začelo, zapeljal sem se do uporabnika 4m4t3r z namenom, da probama dat gor njegov LMM.
Avto je potegnil za odtenek bolj ampak še vedno je šel kot golf 1.6D, tudi pritisk turbine se je pri 4m4t3r-jevem gibal okoli 1800mbar pri meni 1300mbar.
Potem sma še malo pokramljala, pogledala njegovo 80 cabria nato pa sem pičil domov direkt v garažo, ker mi ni dalo mira. Šel sem odmontirat oba katalizatorja in takoj ko sem prvega odšraufal ter spravil ven tisto "šelno" na spoju se je začelo cedit ven. Se mi je že zdelo kaj bo.
Potem sem potegnil oba dol in pogledal kako je stanje (med vsem tem sem še šel na testno vožnjo, da vidim kak se dizl brez auspuha dere

). Katastrofa, nevem kak je sploh lahko avto tak laufal s tak zabitima katalizatorjema. En je sicer mel satovje dobro ampak vse zamašeno iz vhodne strani, drugemu pa je polovico satovja manjkalo. Je blo vse zažgano in polno tega črnega, mastnega, lepljivega sranja ki sem ga danes preklel na vse možne načine. Cel kanal in garažo sem mel črno, na koncu sem dlje pucal kot pa šraufal avto. Da mu mamo *****

Iz obeh katalizatorjev sem odstranil vso satovje in tisto črno sranje. Enega je šlo lepo očistit s štango in 5kg hamrom, drugega sem pa mogel razrezat in pobasat ven vso to črno stranje in preostanek satovja. Za tem sem zašvasal katalizator, spucal garažo, zmontiral oba katalizatorja, spet spucal garažo, orodje in sebe, nato pa šel na testno vožnjo.
Avto gre neprimerno boljše kot prej ko sem mislil, da gre v redu. Tudi čuje se, da motor lepše/lažje laufa.
Slikal sem samo do začetka borbe s črno mezgo

Sem pa tudi že nekaj časa nazaj popravil konektor za luč, razstavil obe luči, prebrisal vseh 6 parabol in 4 leče ter zmontiral 85w žarnice.
Luči vun

Tu je bilo kar z enoredno klemo popravljeno, ki ni šla pod manšeto

Že očiščeni in sestavljeni paraboli za kratke in meglenko

Ko novo

Kupim oldruknbatnfilterklemungo.