pocesnkII napisal/-a:ŽucMac napisal/-a:a se ni nihče spomnil, da bi eno vrečo za krompir čez nataknil ?
ma kaj to, jaz ce ga takole vidim ,da ni nikogar zraven, gre škatla z mano, nato pa v savo z njo.![]()
se pravi, taktika "fly me to the moon"...
pocesnkII napisal/-a:ŽucMac napisal/-a:a se ni nihče spomnil, da bi eno vrečo za krompir čez nataknil ?
ma kaj to, jaz ce ga takole vidim ,da ni nikogar zraven, gre škatla z mano, nato pa v savo z njo.![]()

![zeppelin [smilie=zeppelin.gif]](./images/smilies/zeppelin.gif)
Sej nemorš verjet kam vse to pelje.
eugene napisal/-a:Kolega od kolega dela pri iska sistemi kjer zdaj pripravljajo projekt namestitve 50 merilnih mest na semaforje po mariboru. Sistem bo bo meril s pomočjo induktivne zanke v cestišču in bo meril hitrost in vožnjo skozi rdečo luč na vseh pasovih. Največja fora pa je, ker občina nima dnarja za projekt, iskra sistemi na svoje stroške postavijo sistem, ga vzdržujejo in jim 10 let pripada 80% dnarja od izrečenih kazni. Privat inkasanti. Mega vam bo mariborčani.
eugene napisal/-a:Mega vam bo mariborčani.

eugene napisal/-a:Kolega od kolega dela pri iska sistemi kjer zdaj pripravljajo projekt namestitve 50 merilnih mest na semaforje po mariboru. Sistem bo bo meril s pomočjo induktivne zanke v cestišču in bo meril hitrost in vožnjo skozi rdečo luč na vseh pasovih. Največja fora pa je, ker občina nima dnarja za projekt, iskra sistemi na svoje stroške postavijo sistem, ga vzdržujejo in jim 10 let pripada 80% dnarja od izrečenih kazni. Privat inkasanti. Mega vam bo mariborčani.
![angry [smilie=angry.gif]](./images/smilies/angry.gif)

Roba13 napisal/-a:eugene napisal/-a:Kolega od kolega dela pri iska sistemi kjer zdaj pripravljajo projekt namestitve 50 merilnih mest na semaforje po mariboru. Sistem bo bo meril s pomočjo induktivne zanke v cestišču in bo meril hitrost in vožnjo skozi rdečo luč na vseh pasovih. Največja fora pa je, ker občina nima dnarja za projekt, iskra sistemi na svoje stroške postavijo sistem, ga vzdržujejo in jim 10 let pripada 80% dnarja od izrečenih kazni. Privat inkasanti. Mega vam bo mariborčani.
Kaj lahko ta kolega od kolega pove al te radar slika odspredaj al zadaj? Ker se mi zdi,da bo ena tablica padla počasi dol... Bolano je po mestu![]()
![]()

Ježek napisal/-a:Še dobro, da itak ne smem tja zaradi *ebene eko cone

pocesnkII napisal/-a:KAMNIK POZOR:
nov radar pri tovarni Stol na Duplici. bojda bo kr stacionarc

jinx82 napisal/-a:Pridemo pomagat na štajersko, če potem čez kak dan še vi ka nam pridete dat kako roko

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov