![beer [smilie=beer.gif]](./images/smilies/beer.gif)

Hranata napisal/-a:mene pa neki zanima... kok je fizičn razlike med AFNjem in AHU jem? sam turbina pa računalnik al so še kšni deli močnejši notr? če kdo kj ve... če bi me kdaj prsti zasrbel

![auto [smilie=auto.gif]](./images/smilies/auto.gif)

Hranata napisal/-a:mene pa neki zanima... kok je fizičn razlike med AFNjem in AHU jem? sam turbina pa računalnik al so še kšni deli močnejši notr? če kdo kj ve... če bi me kdaj prsti zasrbel
bertone napisal/-a:mater je lep ratov s kom si jubi crto vleku?a si barval al mas nalimano?
lp
EX napisal/-a:dobr si tole zložu. rejsing blu mi je zmer bl všečna, sam more bit taprav avto za tako barvo. sam neki me zanima. kolk je tole časovno trajal. od podiranja, do kitanja in barvanja in poj vse skp zložit. pač ličarija...
Slicker napisal/-a:privošči mu še masko od gti-ja (z dvema prečkama) pa bo bolš spredaj....
super98 napisal/-a:Jaz bi tudi dal GTI masko gor...
Ježek napisal/-a:Matr je lep![]()
Namesto prevlek bi moral met tiste recarote gti edition, ki jih je kupil davorin_z.![]()
veliko varnih in brezkrbnih km!
BureK napisal/-a::D pa ti si si Spedenau avto stari !!!
hehehe....da ki daily driver...
bean napisal/-a:čaki, ma usi se menijo od tega cesarja z bistrce, od njegovih stroju...zdej gledam še slike....ma bemu sončnico, da jst v 5 letih nism vidu še nobene te beštje, vključno s tem plavčkom, pa k je ja opazna barva![]()
![]()
![]()
lep je ratal...kaj dobi še kake pribolške za poletje, kot so gravitacija in kake "diške" bi reku fritz
![beer2 [smilie=beer2.gif]](./images/smilies/beer2.gif)

fritz napisal/-a:....ampak, ker nimam dlake na jeziku:
sram te bodi s temi prevlekami, pa tudi ce so bile podarjene.
dizastro na celi crti. daj poberi to ven, no...
saj je ku trenirka s tremi crtami![]()
mas en mesec za popravni, ce ne ti bom preimenoval temo v
" Golf Mk3 GTD TDI-Das Trenirka "
čare napisal/-a:Pa fritz saj je golf-bosnian wagen.Prevleke pusti,še ovčjo prevleko za čez volan pa stanovanje na Fužinah in si pravi Favdlovec.
![beer2 [smilie=beer2.gif]](./images/smilies/beer2.gif)

Grem spat ki me je prav prizadel s temi trenirkami.![]()
![]()
![]()
cesar napisal/-a:Grem spat ki me je prav prizadel s temi trenirkami.![]()
![]()

Vrni se na Volkswagen in Audi projekti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov