jaz sem vedno dal nove vijake. pač vse kar se menja sm menjal, nisem šparal na malenkostih. ampak pč je šlo v k***.
jaz sem nabavu ponaredke - kable, razdelilec, rotor, svečke pa bosch wr6dpo..
sveče delaj ok, rotor je ok. v kapi - razdelilcu se je na kontaktih (s spodnje strani) nardil kr nek nevem kako bi reku. zgledalo je kot košček apnenca

ampak vem da voda ni prišla v mašino, perem je tudi ne.. pa oksidirajo kontakti na kablih (na zgornji strani) za 1. in 4. cilinder.. nevem zakaj, na prejšnjih kablih je bilo enako.. plastika ki služi noter kot distanca in neprevodnik, se kr začne drobit, taka lepljiva rata.. skoraj bi ti predlagal da vzameš oriđi. jaz sem vzel taboljše kar se je dalo od kopij dobit, ampak nisem zadovoljen. mogoče je tako, ker avto precej stoji, samo mislim da v enem letu in 5000km se to nebi smelo nardit z nobenimi kabli..
sm glih prejšnji teden to z biaksom pucal tale razdelilec, tist ''kamen'' dol iz kontaktov, ker se je avto zaletaval za znoret, nisem mogu pogruntat kaj ga daje.. na kable nisem niti pomislu, ker sem jih menjal marca.. ko sem že 5-ič preverjal kable, stikala, senzorje, mase in nisem našel vzroka, mi pade na pamet da potegnem dolf kable, da preverim če so svečke dost stegnjene.. pa pocukam vse komplet dol, pa vidim sranje na razdelilcu.. sem spucal vsa drek stran in zadeva špila, kot da nikdar nebi nič blo..

po eni strani sem srečen da špila, po drugi razočaran da je vsa ta neoriginal roba takšen ŠROT