![auto [smilie=auto.gif]](./images/smilies/auto.gif)
Rjuhar napisal/-a:Kar se tiče rdečenja luči j najbolje, da uporabiš rdečo transparent samolepilno folijo (ja, dobi se tudi črna). S tem je postopek v 3 minutah reverzibilen. Zgleda kot original in ne zbledi.
no_name napisal/-a:"prevoženi kilometri mi ne delajo"
in poraba na 100 tud ne![]()
Ista stvar kukr pr men. Števec ne daje impulzov naprej.
Lahko je crknil senzor (težko verjamem), lahko pa da je kej v stiku.
Dej za foro res potegni ven radio in odklopi kable. Pr men je bil problem tu.
Probej najprej radio ven potegnt.
Drgač imam pa še 2 rezervna števca doma. Eden je od uporabnika "GTI TDI", enga sem pa v kranju dobil. Oba morm načeloma vrniti...

RedEvil napisal/-a:so opstajale mogoče na US modelih orginal rdeče?, ker mam občutek da to majstri doma sami štrihajo??Jst bi jih tud nabavu samo orginal ne pa barvane.

fritz napisal/-a:tak corrado se je leta nazaj vozil na nasemu koncu.
itak da te uncommon barve ne pozabis.
a si preveril kolko lastnikov je imel, pa kdo (od kje) so bili?
daj poglej v kofano pa napisi oznako barve, da ne bom iskal kode po netu
me zanima. kar tako...

smudlek napisal/-a:nisem nič kaj preverjal...prejšni lastnik je rekel, da ga je prej imel njegov kolega, potem mu je avto 2leti stal v garaži in on ga je kupil zaradi tega ker so mu audija ukradli in je rabil avto na hitro...pred njegovim kolegom je pa bila neka punca lastnica...kaj več pa nebi znal povedat...
smudlek napisal/-a:pa sedaj sem opazil, da je žarnica samo na sredini šalterja potem pa bi se mogla svetloba preko prozornih platik prenest še na levi in desni šalter...pri meni so vse plastike cele vendar sta levi in desni šalter v temi...kaj kdo ve če bi moglo to kaj bol svetit? ker sredinski sveti normalno, leva pa desna stran je pa v temi....

Vrni se na Volkswagen in Audi projekti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov