![chair [smilie=chair.gif]](./images/smilies/chair.gif)

apokalipso napisal/-a:Posnetki so pa stari nekaj let in so mi enkrat že pomagali pri eni homologaciji , ko se je en vpiknu v birokracijo , ne v delo in material.
![zeppelin [smilie=zeppelin.gif]](./images/smilies/zeppelin.gif)

apokalipso napisal/-a:Lahko si razlagaš po svoje. Ne vem pa kako bi reagiral ti , če bi se peljal po avtocesti za enim takšnim zmazkom , pa mu naenkrat odleti ta "odbijač" , prileti v tvoje vetrobransko steklo , ti ga zdrobi , tebi delci šipe v oči in oslepiš, za namešček še zletiš s ceste in najmanj poškoduješ svoje sopotnike , ker je zadeva pritrjena na avto z dvema samima kniping vijakoma in se odbijač glih komaj drži na avtu !!

O tem govorim.

BureK napisal/-a:kdo briše moje poste ?
apokalipso napisal/-a:Če že misliš delat red, naj bo za vse enak. Potem tudi tistega svojega kakamarata Bureka , ki ima prepih v glavi pošlihtaj , ne pa šlihtat tistih , ki se postavijo v bran , ker jih en KRETEN iziva.Gdo mu je sploh dal dovoljenje, da zopet serje po forumu?
apokalipso napisal/-a:Torej je forum nekoga last , ali kaj ?
apokalipso napisal/-a:Iskaži se še v kakšni pozitivni luči in pokaži , da kaj znaš narest.
apokalipso napisal/-a:kje ste bili letos , da vas ni blo na srečanju ? Dol sem srečal samo ok. folk.

apokalipso napisal/-a:Jaz pridem v četrtek za trenutek , če ti kaj pomaga.

čare napisal/-a:Ajde Beanček pobalinček nalimaj kako biač da zbijem iz glave da gre forum u kurac.Pa mleko iz šporgeta umakni predn jo boš šel iskat po netu!!

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov