Da malo spet pokažem... No v avtu je spet 1200 motor na prejšnjem se je poslovil en ventil; se pa vrne ko bo opremljen z dellortoti. In ker jih je vmes sprednja havba dobila malo po p... (ne po moji krivdi) je zdaj prerojena... Lp
The best engine in the world is the vagina.It can be started with one finger,it is self-lubricating,it takes any size piston and it changes its own oil every four weeks. It is only a pity that the management system is so fucking temperamental. Dr.H.O.K.
Ne ne; tu gor pride ta menjalnik (po tem ko bo vse porihtano), potem pa pod moj avto. To je avtomatik podn z IRS (independent rear suspension), torej paše na klasično školjko...
Se vidi po tablicah, se ne da skrit. Na Alfi, pardon alfi, je CT. Ko si v bolnici enkrat na CiT-u, si na aparatih. Gotovo, šlus. Hrošč star ku biblija, tablica pa F4. Pove vse.
“Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.” - Mark Twain
Zadnjič spremenil CABBY, dne So Jan 02, 2010 6:28 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
A guy told me one time:" Don't let yourself get attached to anything you're not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel a heat around the corner."