Napisal/-a samurai dne To Jan 15, 2008 11:35 pm
Matjaž, nima smisla pri nas prodajati avto za takšno ceno kot si jo postavil. Dejan ti je vse povedal in res je tako. Golf mkII za takšen denar, pri nas ne bo šel v promet. Če že bi MORDA šel v promet za takšne solde, bi vsekakopr moral biti sestavljen, da se potencialni kupec lahko vsaj malo zapelje. Tudi pri ljubnteljih takšnih vozil je tako. Če govorim zase mi kaj takega meni osebno sploh ne bi nič pomenilo, ker sem enostavno zasvojen s tem in pri tem neizmerno uživam, da si avtomobil sam skupaj sestavim in to je to.Ne me razumeti narobe, nič nimam pripomb na ceno, ti že veš koliko si vložil, samo računaj vsak kupec ki bo eventualno prišel pogledati ti bo rekel : treba ga je še polakirati, to je 1000 ?, treba ga je še sestaviti, to je cca 500 ? in potem vse sešteje in pride že na "ogromnih" 7000 ? - a me zastopiš? Povsem drugače je, če je avto sestavljen, pride kupec, naredita krog ali dva in se potem dogovarjata o ceni. Pri nas je pač tako, da bi rad vsak kupil zastonj in potem ob morebitni prodaji še kaj zaslužil. Spet drugi so takšni, ki nekako zberejo 1500 ? in kupijo eno podrtijo, katero potem leto, dve ali tri sestavljajo - samo da je doma in je njihov, ostalo bodo pa potem sproti nabavljali in rihtali, čeprav na koncu pride cena enaka, oziroma celo nekoliko višja, ampak naenkrat jim pa le ni bilo potrebno tako globoko seči v žep. Meni ga je žal (ker so mi takšne stvari kristalno jasne, kako poteka obnova ali restavriranje avtomobila) in si želim, da ga s tega vidika ne boš nikoli prodal, oziroma bo tvoj v trajni lasti. Spet drugo je splet okoliščin zaradi katerih si se tako odločil in zaradi teh okoliščin ti pač želim da boš avto prodal.
lp
Andrej
ak hočeš vozit porsche-a, plati ga!!!!!!!! nemoj kukat kako je skup! nije on skup nego se nema para pa najlakše je kukat! a zapravo možeš vozit i stojadina i porše ti ne treba da bi živio...