Sküll napisal/-a:
Ma dejte se nehat skoz nekaj buckat ... Andrej bo še naprej dobro prodajal svoje res zlate roke, tu se ni nič bat. Se pa da če imaš voljo in čas tudi doma - da se razumemo amatersko - naredit marsikaj.
Jaz sem svojega opral zjutraj malo po sedmi, pred osmo je bil že obrisan v garaži in počakal v senci za vsak slučaj dobro urco da se fino presuši, nato pa gas. Avto je imel kar poškodovan lak, saj je bil vedno pran na krtače, navadna barva pa je malo izgubila lesk. Delal sem po dvakrat ali tam kjer je bilo potrebno po trikrat, nanašanje paste strojno, njeno brisanje ročno. Malo sem se bal raznoraznih pridelanih hologramov, amapk sem delal nežno in potrpežljivo tako da mi je stvar zelo lepo uspela. Tudi na močni svetlobi ga lahko gledaš in obračaš in se samo sveti in sveti... Končni rezultat sedem ur in nekaj litrov švica pozneje
Zadovoljen. Sva bila pa z Andrejem dogovorjena, da če rezultat ne bo zadovoljiv gre njemu v roke - se je pa to izkazalo za nepotrebno. Čeprav bi ga naredil še bolj v piko... Andrej je stvar videl in seveda pogledal to z ličarskim učem, tako da lahko on bolj strokovno pokomentira moje delo.
Slikce je tu samo za to da se da marsikaj narediti doma, ne pa zato da bi bili naši boljši kot vaši in tako naprej in tako nazaj...
Lp, Sašo