Da napišem še na dolgo in široko, podkrepljeno s slikami. Kot veste, sem imel resne načrte z Feltnami od Porsche-ja, ampak so se stvari malce drugače razpletle

En dan sem, tako kot ponavadi, odprl Favdl, in zagledal temo Prodam RM-ke. Hmmm, si rečem, zanimivo. Dejmo pogledat. Gledam slike, berem, razmišljam - in nič, hop na telefon, Besho, jih uzamem jst

(tukaj bi se rad zahvalu Beshotu za kolegialnost - hvala Besho, ker si mi jih prišparal
![beer2 [smilie=beer2.gif]](./images/smilies/beer2.gif)
). In tako so prišle h bajti. Feltne sem očistil, zavil v stretch-folijo in varno spravil na podstrešje. Naj čakajo boljše čase, naprej pa gremo z D90kami.
![auto [smilie=auto.gif]](./images/smilies/auto.gif)
Pred kratkim pa sem začel malce razmišljati in tehtati: cena adapterjev - cena obročev, cena gum 16 col - cena gum 15 col, izgled enih in drugih na dvojki, D90ke bi treba še spolirat do konca... In nič, BBSke nazaj dol z "šofita"
Najprej je treba odšraufat vseh 120 kos vijakov (30 na feltno):

No najenostavneje naredimo kar z zvezda ključkom 8:
Vsi vijaki odšraufani:

Vseh 120 vijakov je original BBS:

Nato se je pa pojavil naslednji problem. Ĺ˝e ko sem šraufal vijake, sem ugotovil da je pod njimi neka črna silikonska snov (podobna lepilu za šipe) in prepričan sem bil, da so moji predhodniki to snov na debelo napackali na spoj "srca" in obroča. Kako jih dati narazen? Ni mi dalo miru, na koncu sem reku jebat ga - obrnil feltno narobe, naslonil srce na eno "tnalo", en kos lesa u roko in eno manjšo macolco v drugo. Udarim prvič, čisto narahlo - tup, drugič malo bolj - tup, tretjič še malo bolj - dinnnnggg...

Ofak, kaj se je zdej zgodilo. Sm premočno udaru?? Vzdignem feltno in... obroč ostane na tleh

Zmaga!

Ugotovil sem, da moja teorija le ne drži - tisti silikon je bil čisto na tanko nanešen:

Naležna površina na srcu je pa ostala skoraj čista

No, ni bilo dolgo, ko so bile vse štiri narazen: