frcac napisal/-a:... pa še ena novica za lahko noč - na obali se je danes "zbudil" en korle G60 16V. Avto gre naslednji teden v barvanje, pol pa...
un majster ko vozi avtovleko?
frcac napisal/-a:... pa še ena novica za lahko noč - na obali se je danes "zbudil" en korle G60 16V. Avto gre naslednji teden v barvanje, pol pa...

hex napisal/-a:krema misls schrick najbrs?
pa KR ma samo odmicno za sesanje drugacno, tista za izpuh je enaka kot pri PL-ju. no, vsaj etka tako pravi...

frcac napisal/-a:Žal nimam fotoaparata... sem pa pogruntal, da:
- gre v korlna tudi hladilnik klime od golfa (korlov je zgoraj na sprednji strani pobran pod 45 stopinj) - sicer bolj pri piki, a gre
- da mi pod havbo počasi zmanjkuje placa, akumulator, hladilnik, cevi, ventilator in posoda servo olja so zelo zelo zelo skupaj
- da je najbolje da se vržem naprej v akcijo in grem spet šraufat
Plan za danes: še klimabox notri da lahko začnem nazaj spet čarat armaturko, ven pa vzamem še alternator in zamenjam nosilec in tako počasi naprej - ne manjka več dosti. Upam da me spet ne prežene dež kot me je dopoldne...
Ta teden gredo gor tudi gewinde in "nova" zadnja prema, pol se mal počaka da bodo še vse zavore komplet nove - in evo ga
Lp, Sašo
Jurtz napisal/-a:torej se lahko nadejamo, da boš celo pršu na kašn favdl meet?

Vrni se na Volkswagen in Audi projekti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost