imam jaz vsaj dva interesenta za enko al pa dvojko, sam je problem, ker vsi ne zastopijo, da takole avto košta malo več ku penzionerji dobijo dodatka za rekreacijo
“Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.” - Mark Twain
old volkswagens never die,they just get lower ---------------------------------------------------------- luža pod starim avtomobilom je švic od konjev -----------------------------------------------------------
Napisal/-a bertovtone dne Sr Sep 04, 2013 10:45 pm
Ej kolk nazaj mas ti zacetek strehe?od gume spredne sipe?
Lahko na zs
Lp
old volkswagens never die,they just get lower ---------------------------------------------------------- luža pod starim avtomobilom je švic od konjev -----------------------------------------------------------
pred zimo sem še zamenjal grelne svečke, ker je delovala še samo ena in mu pri hladnih jutrih ni bilo za vžigat... zmontiral sem še zimske gume na 13'' in pičil v hribe pogledat kako zgleda letošni sneg