![blink [smilie=blink.gif]](./images/smilies/blink.gif)

jinx82 napisal/-a:Se veselimz vami ...no bolj z Rokom, ker vem da bo zdaj lažje spal![]()
In kaj je blo to kar se je nabralo v pumpi?

Marcel napisal/-a:Se pravi ni bil v iskri problem? skull če ma to isto benz pumpo ko moj sm tud to daj novo če te interesiraAmpak tale mi zgleda zunanja tak da mam pa tud od ferdinanda eno če ti kaj nagaja tvoja.

urs1 napisal/-a:ja če ima kovinski tank zna bit , vsaj pri moejm cabriu je bilo tako . Je avto stal dolgo z praznim tankom in je ratalo sranje ..

Hondi napisal/-a:ma 5 cyl je best sound ever, pa naj bo pri vžigu ali pa med delovanjem:)
ali pa mam poklicno hibo, SKN in 5 cilindraši ter vezava standalone ECUjev...

$küll napisal/-a:urs1 napisal/-a:ja če ima kovinski tank zna bit , vsaj pri moejm cabriu je bilo tako . Je avto stal dolgo z praznim tankom in je ratalo sranje ..
si ga samo opral al še kaj naredu zraven?

Marcel napisal/-a:Kam gremo?

bertovtone napisal/-a:moras tank dol vzet pa en hud cistiv not dat pa oprat na strajfiks sem mel isti problem na moji enki ki je stala 10 let,to se je nabralo not katrana k nevemkva ,pa tudi tank ma ta avto kovinski in isto ni lavfal odkar je prisel iz mislim da italije pred 7 leti kakor se spomnim,glede sob in ciscenja me kontaktiraj ali na telefon ali zs ce se nisi nic zmenjen pa bomo ustimal in spucal zadevo,sam pa mislim da je najbollje tudi lajtnge zamenjat od mengentaljerja do sob ker glede na to da avto ni lavfal toliko let so sigurno isto noter zapacane in jih ne mores spucat......
Pa kaj ti razlagam sej sam ves kako k jet dela kadar dela tako kot mora
lp

$küll napisal/-a:mora pa bit taprava (po pritisku), čene k-jet ne bo delal
$küll napisal/-a:najboljše bi blo dat tudi injektorje spucat
$küll napisal/-a:bomo jih probali dat v flaše pa da vidimo če ščijejo al lepo razpršijo, pol pa naprej...
![zeppelin [smilie=zeppelin.gif]](./images/smilies/zeppelin.gif)

Vrni se na Volkswagen in Audi projekti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov