Najprej nekaj o meni. Sem Timotej, prihajam iz okolice Lenarta in star sem 20 let. Vozim Passata 3b variant od junija 2012. Avto je letnik 1999, motor 1.9TDI /90KM. Sem x. lastnik, leta 2004 je bil uvožen v Slovenijo. Servisne knjige ni in zgodovina ni poznana Kupil sem ga od ženske v srednjih letih. Stanje števca ob nakupu je bilo okrog 294.000km. Sedaj jih imam prevoženih 307.000km. Z avtom sem zelo zadovoljen ne glede na stroške, ki sem jih imel. Poraba se giblje od 5-6litrov. Najnižja glede na potovalni računalik je bila 4.6 l/100km.
Slika na dan, ko sem ga pripeljal domov (avto bo mogoče komu znan zaradi registrske tablice, ki je nisem menjal) :

Od opreme nima veliko
V njega sem vložil že kar nekaj... Nevem ali zaradi smole, zaradi slabega vzdrževanja prejšnih lastnikov ali zaradi prevoženih kilometrov...
Najvrjetneje zaradi vsega skupaj ...
Seznam vsega, kar je bilo obnovljeno/popravljeno:
- obnova naftne pumpe,
- zamenjane cevi za hladilno tekočino,
- zamenjani ventili (ki jih je zabilo zaradi preskoka zobatega jermena),
- tesnilo glave,
- kompletna jermenica s španarji,
- filtri, olje,
- grelne svečke,
- zadnji amortizerji
Kakšno stvar sem mogoče tudi izpustil... cena popravil me je stala 350eur (zatesnitev naftne pumpe) + 900 eur (vsi ostali deli) = 1250eur.
Še slikica ob gozdu (je kar priročna ta prostornost za nas mlade

No, prvi moji posegi v avto so se pokazali na zadnjih prtljažnih vratih (nalepka v smislu stickerbombinga z meme-ti):

Še od blizu:

Naslednja stvar je bila nabava novih stekelc za osvetlitev tablice + led žarnice. Stekelca sem kupil original na Porsche Maribor in so preklemano draga. Eno steklce 23eur!
Osvetlitev tablice (slika ni najboljša):

Maska brez znaka:

Poleg osvetlitve in maske je avto dobil bosch-ove brisalce, zimsko obutev, stari kasetofon pa je zamenjal Alpine 9855R.
Plani za prihodnost:
- gewinde,
- zatemnitev stekel,
- ena alu platišča 17" s poliranim robom (sprejemam predloge),
- poliranje in odprava pikic od kamenčkov,
- poliranje oziroma zamenjava sprednjih luči s original smoked (tukaj naprošam, če kdo ve kje se jih da dobiti - na ebayu jih ne najdem),
- zamenjava vetrobranskega stekla zaradi luknjice od kamenčka,
- zamenjava sprednjih zvočnikov, manjši bass v prtljažniku,
- potrebna bo tudi menjava vztrajnika.
Še ena "umetniška" slika:

In pa še za na konec (k sreči je ostalo vse celo

Ter še ena ko je opran

Za poletje nabavljam feltne, pa me zanima če ima kdo kakšen predlog ...gledam v smeri, da bi dal ene s poliranim robom...
lp, blutonix

![dance [smilie=dance.gif]](./images/smilies/dance.gif)