LaKi napisal/-a:Ta OE+ pa zajema?
Vse kar na ebay-u obstaja za ta avto .Saj je z vsakim tko naredil.Audi ma na strehi mašno??Darilo??
LaKi napisal/-a:Ta OE+ pa zajema?

čare napisal/-a:LaKi napisal/-a:Ta OE+ pa zajema?
Vse kar na ebay-u obstaja za ta avto .

![beer2 [smilie=beer2.gif]](./images/smilies/beer2.gif)

VWg6016V napisal/-a:Gofla če ciljaš na začetek mojga komentarja sm pač uprašou, ker v oglasu na avto netu je pisalo da motor ne vžge

![zeppelin [smilie=zeppelin.gif]](./images/smilies/zeppelin.gif)

Gofla napisal/-a:VWg6016V napisal/-a:Gofla če ciljaš na začetek mojga komentarja sm pač uprašou, ker v oglasu na avto netu je pisalo da motor ne vžge
Ja sej mene tut zanima, če že laufa! (malo čudno je ispadlo)
![beer2 [smilie=beer2.gif]](./images/smilies/beer2.gif)

BruM napisal/-a:hehe,eno prosto popoldne..4 konji na kupu..kinder čokoladice,multi sola in voda...in glej ga zlomka.. auto laufadokumentirano!
![biggrin [smilie=biggrin.gif]](./images/smilies/biggrin.gif)

Jurtz napisal/-a:gloga, bolj se je za vprašat kašni "majstri" so bli prej...
skull, prenove feltne. pomoje bi mogu najdit kaj bolj letom avta primernega.

pocesnkII napisal/-a:BruM napisal/-a:hehe,eno prosto popoldne..4 konji na kupu..kinder čokoladice,multi sola in voda...in glej ga zlomka.. auto laufadokumentirano!
sem mislu da vas je blo vsaj pet, saj ima avto 5 svečk, katere je bilo treba menjati![]()
![]()

pocesnkII napisal/-a:BruM napisal/-a:hehe,eno prosto popoldne..4 konji na kupu..kinder čokoladice,multi sola in voda...in glej ga zlomka.. auto laufadokumentirano!
sem mislu da vas je blo vsaj pet, saj ima avto 5 svečk, katere je bilo treba menjati![]()
![]()

Vrni se na Volkswagen in Audi projekti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov