![zeppelin [smilie=zeppelin.gif]](./images/smilies/zeppelin.gif)
![zeppelin [smilie=zeppelin.gif]](./images/smilies/zeppelin.gif)
X-Hair napisal/-a:Kdaj se zabaše v jutranji konici relacija Logatec-južna obvoznica? Rabim bit ob 7:30 v prestolnici dolenjske, pa raje malo počmurim na cilju, kot da se dolgočasim med kemperji.

čare napisal/-a:Daniju naredil servis na makina sportiva.

čare napisal/-a:A na slici opanci a?Kje pa si ti drugač?? Nesto si. Ajde dost OT

NejcW napisal/-a:mi lahko kdo zaupa, ki je že rastavljal motor 2E če ima na glavni gredi tisti obroč za senzor da odčitava pozicijo gredi?
čare napisal/-a:Naj jih ima tam kjer jih pač ima,lahko pa prinese 10000€ pa unota pa se kaj dogovorili.A je UNO u prvi barvi?? najbrž ne.A je kaj gnil?? najbrž NE VEČ a??...

Gloga napisal/-a:čare napisal/-a:Naj jih ima tam kjer jih pač ima,lahko pa prinese 10000€ pa unota pa se kaj dogovorili.A je UNO u prvi barvi?? najbrž ne.A je kaj gnil?? najbrž NE VEČ a??...
Lahko bi se zmenil za 3000 pa unota brez turbine?
bertovtone napisal/-a:sam tele nove slike na banerju zgoraj so pa super koncn mal spremembe-pohvalno kdor se je spomnil
lp

bertovtone napisal/-a:NejcW napisal/-a:mi lahko kdo zaupa, ki je že rastavljal motor 2E če ima na glavni gredi tisti obroč za senzor da odčitava pozicijo gredi?
nima ker bere na frtajlerju
lp

ŽucMac napisal/-a:bertovtone napisal/-a:NejcW napisal/-a:mi lahko kdo zaupa, ki je že rastavljal motor 2E če ima na glavni gredi tisti obroč za senzor da odčitava pozicijo gredi?
nima ker bere na frtajlerju
lp
imaš dve varianti.
na mojem passatu let. 1991 ni blo senzorja glavne gredi (t.i. crank-sensor),
na novejših, recimo v 2.0 sharanu je pa le-ta že vgrajen![]()
pri teh dveh je tudi nekaj razlike zgoraj okoli lopute, vsesavanja itd.
nekje se je apokalipso malo več razpisal o tem, boš moral pobrskat.
Jurtz napisal/-a:"novejši" niso 2E.

čare napisal/-a:Tole ni za drugam kot za sem.Deedko je spet kupil super avto.Ga ni boljšega in bolj realnega.
http://forum.bmwslo.com/showthread.php?t=100498

čare napisal/-a:Pusti šolo naredi izpšit za D pa pejt na LPP furat bus.Jebeš šolo,država je itak u kurcu.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov