Napisal/-a apokalipso dne To Nov 13, 2012 1:46 am
Jurtz !
Moj namen ni bil , da te užalim . Do tega posta si me pripravil sam , oziroma Burek , katerega nisi (niste ) uspeli (hoteli ) ustaviti pravi čas. Nimam iskušenj z ostalimi forumi , ker se mi zdi za svoj konjiček ta več kot primeren. Problem nastaja le ob prekomerni medsebojni nestrpnosti , ki je zgleda še tako očitna za nas slovence.
Na tem forumu je vsega zadosti. Pridnih , marljivih, iznaldljivih mojstrov , tistih , ki z zornega kota opazujejo dogajanja in tistih , ki komalj čakajo , da lahko nekje napravijo pizdarijo in špetir.
Če opozorim na slabo ispeljan izdelek , ki lahko škodi meni , tebi in nam vsem , to ni zlonamerno. Kar ni za na avto po zdravi pameti , pač ni , pa če je to moj , ali pa tvoj izdelek , kje šele od nekoga, ki izdeluje in prodaja svoje slabe izdelke pod drugo blagovno znamko. Tukaj ni sprejemljivo dejstvo , da se je negdo znašel , ker je zakon oziroma pravilnik napisal pravnik ne pa tehnični izvedenec.
Kar se tiče tvojega razdajanja za forum. Spoštujem tvoje delo in trud , ki sem ga spričo navala besa spregledal ,nanj me je že pred časom opozoril Fritz. Vendar me moti dejstvo , da pa si za zbadljivke pa le vzameš čas. In to ni ravno v kodeksu osebe , ki opravlja tako spoštljivo delo kot ti. Mene ne moti , če nimava enakih pogledov na svet , ni ti pa potrebno vspodbujati nestrpnosti in pihati v nove nastajajoče žerjavice. Od osebe kot si ti pričakujem gentlementski odnos , ki bo zgled nam vsem ostalim.
Tvoje iskazovanje v pozitivni luči pa sem primerjal s spretnostmi okoli jeklenih konjičkov in sem tvoje poslanstvo urejanja foruma spregledal.
Kar se članarine tiče. V kolikor imate blagajno za dobrovoljne prispevke , mi ni problem primakniti kakšen evro za lažje upravljanje s stroški.
Ob pristopu k temu forumu sem na srečanju pred tremi leti celotno ekipo počastil s tremi zaboji piva . Ne vem , če ti je to znano.
In kar se priprav na srečanje tiče. Navzven delujete kot forum zaprtega tipa , kar je omenil že marsigdo. Zdi se mi , kot bi ne marali med svoje vrste sprejeti več aktivnih članov. Kar se priprav tiče , bi z veseljem pomagal , vsaj kar se kakšnih pripomočkov za igre tiče , glede na to da sem precej oddaljen od prizorišča in za tekoče priprave nisem ravno prikladen.
Nazadnje se opravičujem za napisani post. Namen ni bil žaljenje , pač pa opozorilo , da tako naprej več ne gre. Skoraj 30 let delam in plačujem davke in en Burek mi ne bo sral po žlici in za to si tukaj ti , da to ne dovoliš in obračunaš z njemu po svojih zmožnostih .
Ne želim zamere , lahko pa tudi zapustim forum , če se ti to zdi najbolj primerno.
LP.