![zeppelin [smilie=zeppelin.gif]](./images/smilies/zeppelin.gif)
Vlado napisal/-a:Tine napisal/-a:Pocasi bom moral zamenjat dejlija, pa je Focus tud neka opcija. .
Veškajmislim

X-Hair napisal/-a:Vi, kaskaderji v tej temi, eno obvestilce za vas.![]()
http://www.24ur.com/novice/slovenija/po ... ohola.html
![angry [smilie=angry.gif]](./images/smilies/angry.gif)

ujcic napisal/-a:sej so povečini vse ampak nekaj malega bolj svetjo skozi meglo kot tiste pri tleh (vsaj tak filing mam ko sem s kakšnim drugim avtom)
Ježek napisal/-a:a ni fora meglenk samo to, da so čim nižje montirane?
Doche napisal/-a:Da. Da vidiš rob cestišča, katerega z zgornjim snopom ne moreš videt ker ti vse zablešči. Bi pa potrdil to, kar je omenil Gloga z rumenimi. Sam sem imel folijo zdaj več kot leto dni in v megli je bla prav dobrodošla sprememba barve snopa oz kako bi rekel.. razbilo je tisto belino in se je bolje videlo. Zdaj sem dal folijo dol in se ob naslednji vožnji čez meglo prepričam o razliki ponovno.
![yes [smilie=yes.gif]](./images/smilies/yes.gif)

apokalipso napisal/-a:Žuc , na mojmu dkv-ju je vidljuivost z meglenkami v megli slabša , kot s kratkimi lučmi , pa je vse standardno. Meglenke tudi meglo osvetlijo in vidim en k. To je res tako kot bi luč prižgal ampak ne v prostoru , pač pa tisto neonko , ki jo imaš ob krnisi med zaveso in oknom. Potem tudi nikamor več ne vidiš , ne ven ne notri. Ja meglenke so ok , pri manj intenzivni megli , pri močni pa men ne nudijo haska.

Napisal/-a jarnik dne 04 Apr 2012, 16:37
No vidim da ta forum ni vredn neč, ker sploh ne morem nič komentirat, razen te teme, niti ne morem poslati sporočila taglavnemu članu jinx82, ker sem očitno 'ignoriran' (niti ne vem zakaj) in čakam že ravno en teden za dovoljenje pisanja.
V glavnem brez veze, sm mislu da ma vsak pravico bit član kateregakoli foruma ampak vidim da ni tako.
FAVDL ekipa razočaral ste me, tko da naš odhaja od tle pa lep pozdrav.
jarnik
Novinec
Napisal/-a Jurtz dne Včeraj, 21:01
pravil pa nisi prebral a?

apokalipso napisal/-a:Nič slabega nisem mislil. Mislil sem , da pozna lastnika teh odbijačev. Posnetki so pa stari nekaj let in so mi enkrat že pomagali pri eni homologaciji , ko se je en vpiknu v birokracijo , ne v delo in material.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov