Radarji

Pogovori o Volkswagen in Audi tematiki in ostali avtomobilski tematiki, ki ne spadajo v nobenega izmed ostalih podforumov

Re: Radarji

OdgovorNapisal/-a teličk dne Ne Okt 21, 2012 10:08 pm

še premal
Uporabniški avatar
teličk
Stalni uporabnik

Kraj: na soncu
Avto: jetra

OdgovorNapisal/-a GOMK316V dne Ne Okt 21, 2012 10:20 pm

Zacetek je dobr treba bo pa pocas naprej.
Upret sej treba bandi.
GTI je v redu star ali nov.
TDI je pa za reveze ker pije ful premal.
Uporabniški avatar
GOMK316V
Stalni uporabnik

Kraj: V narocj Gorenskh planin
Avto: Golf3 16v,vw Käfer 1300 1968

OdgovorNapisal/-a ŽucMac dne Po Okt 22, 2012 3:34 pm

“Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.” - Mark Twain
Uporabniški avatar
ŽucMac
Stalni uporabnik

OdgovorNapisal/-a X-Hair dne Po Okt 22, 2012 3:53 pm

Res je bil nesposobn, ampak naši šerifi pa za vsako ceno. Še dobro, da ni bilo nedolžnih smrtnih žrtev. Pa ne rabite sedaj pisat v stilu, a sedaj naj pa vse lopove kar pustijo. Ker tolk lopovov, kot je v naši bananarepubliki jih je sam še.....ne vem kje. Hvala za razumevanje. :wink:

In tale bežeči si je celo dovolil voziti po AC med 170 in 200. In to ob 4 ponoči, ko grejo šolarji v šole, upokojenci na odstavnem pasu beležijo gostoto prometa in .... za kozlat.

Pa vidim, da majo novo RS-ko. A prejšnjo so sesul? :twisted:

Ta je smešna, citiram:
Med bežanjem se je voznik v policijsko vozilo tudi večkrat zaletel.

A bejž. Predvidevam, da je potem na cesti polkrožno obrnil, se vozil kontra 100m, ponovno polkrižno obrnil, dohitel policijsko vozilo, se vanj zaletel, ga prehitel in bežal dalje. In kot kaže je to večkrat ponovil. Ma smeh so tile naši policisti in novinarji. :lol:
EKOTOP - globinsko kemično čiščenje
Uporabniški avatar
X-Hair
Ga bazni!

Kraj: Fant od Fare
Avto: Beli 16V-strah in trepet Zale

OdgovorNapisal/-a GOMK316V dne Po Okt 22, 2012 7:12 pm

Ma dej to majo tam itak sam tiste napiflane kure da take traparije pisejo k pojma nima v noben rec :)
Uporabniški avatar
GOMK316V
Stalni uporabnik

OdgovorNapisal/-a pocesnkII dne To Okt 23, 2012 8:02 am

X-Hair napisal/-a:Res je bil nesposobn, ampak naši šerifi pa za vsako ceno. Še dobro, da ni bilo nedolžnih smrtnih žrtev. Pa ne rabite sedaj pisat v stilu, a sedaj naj pa vse lopove kar pustijo. Ker tolk lopovov, kot je v naši bananarepubliki jih je sam še.....ne vem kje. Hvala za razumevanje. :wink:

In tale bežeči si je celo dovolil voziti po AC med 170 in 200. In to ob 4 ponoči, ko grejo šolarji v šole, upokojenci na odstavnem pasu beležijo gostoto prometa in .... za kozlat.

Pa vidim, da majo novo RS-ko. A prejšnjo so sesul? :twisted:

Ta je smešna, citiram:
Med bežanjem se je voznik v policijsko vozilo tudi večkrat zaletel.

A bejž. Predvidevam, da je potem na cesti polkrožno obrnil, se vozil kontra 100m, ponovno polkrižno obrnil, dohitel policijsko vozilo, se vanj zaletel, ga prehitel in bežal dalje. In kot kaže je to večkrat ponovil. Ma smeh so tile naši policisti in novinarji. :lol:

provida pa samo spredaj razbita:D:D:D:D
Servis, diagnostika osebnih in tovornih vozil--->PM
Uporabniški avatar
pocesnkII
Stalni uporabnik

Kraj: Kamnik mi je predmestje
Avto: GTI VI KILLER->M5 touring

OdgovorNapisal/-a jinx82 dne To Okt 23, 2012 12:24 pm

http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/video-spet-z-ognjem-nad-mariborske-radarje.html

Mariborčani, svaka vam čast! ...naj se zgleduje cela Slovenija!
Uporabniški avatar
jinx82
Mati bwožja

OdgovorNapisal/-a Gloga dne To Okt 23, 2012 1:37 pm

Kapo dol :D
Oh Nein, die Manta's!
Uporabniški avatar
Gloga
Blazen na cvick

Kraj: Scheraunitz
Avto: '97 Henri Lloyd Yachting

OdgovorNapisal/-a GOMK316V dne To Okt 23, 2012 2:37 pm

To sem hotu slisat :D
Uporabniški avatar
GOMK316V
Stalni uporabnik

OdgovorNapisal/-a Gloga dne To Okt 23, 2012 2:39 pm

Na gorenjskem mamo na case obcinske radarje na najbolj nemogocih koncih, ce kaksen slucajno pogori, ne bo nic narobe. Castim pivo! :mrgreen:
Oh Nein, die Manta's!
Uporabniški avatar
Gloga
Blazen na cvick

OdgovorNapisal/-a GOMK316V dne To Okt 23, 2012 2:49 pm

Pri nas so zadnc postavl, ponavadi v pekih dopoldne tistega na 3 noge po 15 min pade in postavjo nazaj in cez kake 20 min spet. :D
Uporabniški avatar
GOMK316V
Stalni uporabnik

OdgovorNapisal/-a pocesnkII dne To Okt 23, 2012 8:19 pm

GOMK316V napisal/-a:Pri nas so zadnc postavl, ponavadi v pekih dopoldne tistega na 3 noge po 15 min pade in postavjo nazaj in cez kake 20 min spet. :D

priznam, enkrat sem mel jaz prste zravn [smilie=biggrin.gif] [smilie=biggrin.gif]
Uporabniški avatar
pocesnkII
Stalni uporabnik

OdgovorNapisal/-a ŽucMac dne Sr Okt 24, 2012 9:29 am

opankarjevim izjavam "ljubljana je najlepše mesto na svetu",
so se pridružile izjave totega kanglera da je MB najbolj romantično mesto na svetu.

pa še res je odkar mariborčani vsako noč prižgejo vsaj eno kanglerovo gorečo kanglico :lol: :lol:

saj veste, kjer je dim... je radar :mrgreen:

Slika
“Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.” - Mark Twain
Uporabniški avatar
ŽucMac
Stalni uporabnik

OdgovorNapisal/-a Goldy dne Sr Okt 24, 2012 12:00 pm

jinx82 napisal/-a:http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/video-spet-z-ognjem-nad-mariborske-radarje.html

Mariborčani, svaka vam čast! ...naj se zgleduje cela Slovenija!

S tem se ne bi strinjal in bi me blo mal sram to napisat.

Te radarje smo plačali SLO drževljani in neki tepci, ki imajo IQ na nivoju sobne temperaure so se spravili to požigat.
Zakaj? Predvidevam, da zato ker zdej ne bojo mogli stiskat svoje stare škatle po ravnicah in ogrožat normalne voznike.

Nažalost tukaj mečejo vse v isti koš. Tiste ki vozijo 10km/h preveč in tiste, ki si proviščijo tudi 70km/h preveč.
Zaradi teh drugih so postavljene te reči in moje mnenje je, da jih je veliko premalo v SLO.

Tudi moje želje so imeti GTIja z 200konji, a ko bom imel tak avto bom imel še za: hrano doma, redno vzdrževanje, benzin - skozi poln tank in nazadnje za razne prireditve na raznih dirkališčih - Grobnik recimo, da bom lahko svoj avtek izkoristil za kar je bil narejen.
Ne pa kupit, tankat 10e za vikende in zganjat pizdarije po cestah in ogrožat nedolžne ljudi.

Zakaj v Avstraliji vozi cirka 90% ljudi po predpisih v mestih? :wink:
Če bi imeli njihove zakone bi že zdavnaj nas vec kot pol hodilo peš in na BUS.

Jinx s tem nisem ciljal nate, te ne poznam, ne vem kako voziš in kako se obnašaš v prometu.
Sam zmotilo me je, da spodbujaš tako reč. Tej ljudje so požgali tvojih 5e cirka. ;)

lp G
Zakaj bi se vozili naravnost, če je lepše počez.
Uporabniški avatar
Goldy
Novinec

Kraj: Najlepša dežela na obali.

OdgovorNapisal/-a hard dne Sr Okt 24, 2012 12:11 pm

Te radarje smo plačali SLO drževljani

Ti bumbar, ne SLO državljani-Mariborčani!

Pa verjetno še ti ni kliknlo,da ni samo point v "zažganem radarju" :wink:

In zagorel je že peti radar ...

Viva la Revolucion :mrgreen:
Kris.
Uporabniški avatar
hard
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor
Avto: 8D

OdgovorNapisal/-a Goldy dne Sr Okt 24, 2012 12:24 pm

hard napisal/-a:

A to si prebral v časopisu? :lol:
Uporabniški avatar
Goldy
Novinec

OdgovorNapisal/-a Doche dne Sr Okt 24, 2012 12:31 pm

Goldy napisal/-a:
hard napisal/-a:

A to si prebral v časopisu? :lol:

Radarje je plačala ISKRA. Ne ti, ne jaz, ne kdo drug. Ampak ker Iskra ni tako radodarna kot zgleda, bomo to plačali vsi, ki se vozimo dnevno mimo 30 radarjev in nas bojo slej ko prej dobili.

Danes je seja glede radarjev. Neuradno je itak marsikaj slišat. Koliko in kaj dejansko pa ima Franc od tega pa bomo še videli.
Uporabniški avatar
Doche
Stalni uporabnik

Kraj: Ried Im Innkreis
Avto: 2.5 TDI Quattro

OdgovorNapisal/-a luka32 dne Sr Okt 24, 2012 12:33 pm

Sej nevem al ste z lune padli. A ni blo rečen, da se bodo teli radarji odplačevali z pobiranjem skromnih 92% od kazni 10 let?

In ne strinjam se s tabo goldi. Postavitev teh radarjev je z namenom polnjenja žepov. Tako kot drugje policaji ali redarji merijo hitrost samo iz tega razloga. V bližini šole ali kaj podobnega še nisem videl radarja. Jih je pa cel kup na ravnini, kjer je omejitev 60, kjer bi se lahko peljal tudi 300, če bi imal tak avto, pa bi ogrožal samo kakšno lisico, če bi priletela iz hoste.

Edit: me je doche prehitu
Uporabniški avatar
luka32
Stalni uporabnik

Kraj: Litija
Avto: golf iv, type 3 68'

OdgovorNapisal/-a Goldy dne Sr Okt 24, 2012 1:26 pm

O tem, da je plačala ISKRA bi lahko debatirali še dolgo dolgo - recimo vprašajmo se kdo je lasnik tega podjetja? In kdo so njegovi prijatelji? :wink:
Tako, da to so napisali samo, da ljudje lažje spijo ponoči in mislijo, ker ne živijo v MB niso nič prispevali. Nažalost je naša država malo pokvarjena oz. vodijo jo pokvarjeni ljudje. Pomislimo recimo, da pride v javnost - slovenci prispevali denar za radarje v MB. Lažje je napisat ISKRA prispevala. Tako protestirajo smao Mariborčani in ne Slovenci.

Da si polnejo nekateri žepe v to ne dvomim, ker to je naprava ki te košta 10.000e, katero odplačaš hitro in potem ti prinaša samo plus. Tako naj bi se mesto izvleklo iz krize. Pri nas v Izoli so recimo dvignili kazni za napačno parkiranje iz 80€ na 200€(8dneh 40€/100€). To je recimo polnjene žepov na najlažji način, al pa to da v Izoli ni niti enega parkirišča ki se nebi plačalo.

Radar je bil narejen iz razloga, da bi se ljudi malo umirilo - to so nekateri znali izkoristit in so jih postavli na vsak kot, da bi nekaj zaslužili.
Še zmeraj al voziš 50km/h al pa 100km/h boš prišel do zaželjene točke. Sam nekateri smo razvajeni in bi radi v trenutku prispeli. :)

Prej ali slej bomo vidli kdo je to res plačal in nekaterim bo žal, da to spodbujaste. Ker skodujemo sami sebi. Tako je naštiman naš sistem države. ŽAL!!! ;)

Čakam, dan ko bomo tudi v Izoli dobili kak radar in nas bo jebal sistem...tu je omejitev 40km/h. :) Nasrečo policaji niso tečni in ti morijo za osnovne zadeve: alkohol, oprema in pas.
Jebe nas župan z parkirišči. Zato raje počakam 10min na parkirišču, da dobim kako mesto free in mu ne dam niti centa za kazen(pokasiral sem jih 20 cirka v 5 letih odkar vozim). Lahko bi bil debil in vse avtomate na parkir place uničil.
Sam čez leto bi se vse podražilo v tej državi in najebali bi vsi...samo zato ker sem jaz bil 5 minut korenjak in vsi so mi ploskali, ker sem to naredil.

Sej ni to tako slabo, naj vam povem da v naši sosednji ITA so določene AC privatizirane. Od Milana do Lugana(Svica) sem plačal na razdalji 120km 2x. Cirka 8€. [smilie=zeppelin.gif] Ko se to pojavi pri nas bo šele zabavno.

[smilie=beer2.gif]

Lp G
Uporabniški avatar
Goldy
Novinec

OdgovorNapisal/-a bean dne Sr Okt 24, 2012 1:36 pm

goldy, s tvojimi načeli gre v tej smeri: za hlapca rojeni, za hlapca vzgojeni....

sicer pa je ta tema namenjena radarjem in ne debatiranju kaj je prav in kaj ne...??
Uporabniški avatar
bean
Ajvar

Kraj: Studeno; Postojna
Avto: Hrošč 1200J '74, Golf mkVI GTI '11

OdgovorNapisal/-a Gloga dne Sr Okt 24, 2012 2:09 pm

Goldy napisal/-a: Nažalost je naša država malo pokvarjena oz. vodijo jo pokvarjeni ljudje.

A dej dej, malo pokvarjena?

Ti imas fejst zgreseno predstavo okoli tega. Jst vidim te pozige bolj kot "upor", saj verjemi da s postavitvijo takega stevila na tocno dolocenih mestih ima svoj razlog, ki pa sigurno ni umiritev prometa. Zmeraj ima nekdo koristi od tega, v tem primeru drzava se najmanjse. Mariborcani pred postavitvijo niso imeli kaj dosti pravo glasanja o teh radarjih. Ker ce bi imela, bi sigurno postavili radarje na znana kriticna mesta in v blizino sol/vrtcev/bolnisnic. Pa niti slucajno v takem stevilu.

Zdaj pa narod sam jemlje pravico v svoje roke, tam kjer lahko. Primitiven ali ne, skoraj edina realna moznost nestrinjanja je izrazena pac na tak nacin. Proti tako velikim "drzavnim aparatom" najbolj zaleze gverila. Drzavo pa zadnje case najbolj povezujejo besede kot so korupcija, nepotizen in klientelizem.

Zakaj v Avstraliji vozi cirka 90% ljudi po predpisih v mestih? :wink:
Če bi imeli njihove zakone bi že zdavnaj nas vec kot pol hodilo peš in na BUS.

Saj ze v sosednji Avstriji vozi 90% naroda po propisima v mestu. In po deželi. Na avtocestah so pa tak vec ali manj gastarbeiterji. Kako pa je to mozno? Pa nazadnje ko sem placal kazen (spet :D ) je bla 35eur za 20km/h prevec.
Enostavno, ker so veliko vlozili v cestno preventivo, izboljsanjem crnih punktov, vkljucevanje najmlajsih v cestno kulturo.

Sicer pa se stanje drzave tudi mocno odraza z cestno-prometno kulturo. Kje smo, pa mislm da sam ves.

P.s. Po Izoli ti mocno priporocam voznjo s skuterjem, pa bos placal obcutno manj kazni skozi leta.
Oh Nein, die Manta's!
Uporabniški avatar
Gloga
Blazen na cvick

OdgovorNapisal/-a pocesnkII dne Sr Okt 24, 2012 2:47 pm

lepa sela lepo gore [smilie=biggrin.gif]
Uporabniški avatar
pocesnkII
Stalni uporabnik

OdgovorNapisal/-a apokalipso dne Sr Okt 24, 2012 3:08 pm

Goldy , glede na to , da je peščica ljudi kriva za utapljanje naše države in da peščica ljudi lomi polena na narodu , na ljudeh ki hodijo v službo , ki s svojim delom še edini ustvarjajo dohodek in s tem državi polnijo blagajno z DDv-jem. Da vseeno te ljudi taista banda (sory izrazu), čaka z radarjem na mestih , kot je semafor, kjer bi rad vsak ujel svojo zeleno luč , da ne zamudi , ker je morda malo prepozno vstal , ali se je zjutraj pocartal s svojim partnerjem , ali mu je dete vzelo več časa kot običajno ali bla bla bla....Ti pa govoriš kot da si na njihovi strani ? Govoriš kot da si iz te peščice tiranov ? Saj ne misliš resno !!!

Glede na tvoja leta predvidevam , da si še premlad , da bi imel kakšne resne obveznosti. Tudi minulega dela še nimaš , da bi ga lahko cenil in branil , da ti ga nekdo z na novo napisanimi paragrafi nebi vzel. Verjetno živiš v okolju , ki nate vpliva tako , da tako razmišljaš. Pozdravljam in spoštujem tvoje nagnjenje k spoštovanju reda in okolja , ker mladi (včas z mano vred ) si radi kaj privoščijo , kar je zame tudi prav, če nihče ni ogrožen. Druga stvar pa so predpisi napisani z namenom, da se nekje polni račun. O tem pa prosim ne solit pamet ljudem okoli sebe , ker boš hitro ostal osamljen. In tvoj IQ bo hitro pod lediščem !

Mislim da ti je Gloga dobro odgovoril in tudi ostali. Kar se mene tiče , bi morali zgoret drugi dan vsi radarji , potem pa poiskat tistega , ki se je spomnil te ideje , ker to je samo eden. Ne deset , ne trije , ampak samo eden. Pa da vidimo če se je to spomnil delavec z 700 evri mesečnega dohodka, ali kmet, ki pol petih zjutraj molze živino, ker pol šestih pridejo po mleko.....ali pa se je tega spomnil nekdo , ki se kosa z ostalimi na položajih, kako najhitreje in enostavneje obogatiti. Takšnega bi dal jaz.....imejte domišljijo.
Uporabniški avatar
apokalipso
Stalni uporabnik

OdgovorNapisal/-a Goldy dne Sr Okt 24, 2012 4:05 pm

Vse razumem, ker sem tudi sam oseba kot ste vi...človek z 800e plače. Za razliko od nekaterih nimam družine in še zmeri žuram okoli na polno. Tako, da priznam dnarja mi ostane neki oz. porabim ga za neumnosti.

Sam razumet ne morem ko pol slovenije stoka okoli teh radarjev, ki niso baw baw. Enostavno se pelješ mimo njih počasi in ja...pač vzeli ti bodo 5 min življenja več na dan.

Zakaj se nismo zagreli okoli ostalih stvari tako, kot so:
- Posojilo Grčiji
- Da smo si lih kar sposodili denar od ZDA in naši otroci in unuki bojo scali kri dokler bomo to vrnili - da o obresth niti ne govorimo
- Podražitev goriva
- Podražitev malc v šoli
- ........in podobne neunosti ki so počeli v naši državi

Zdej se kr na 1x vrti cela slovenija okoli radarjev v MB.

Nisem na njihovi strani in tudi ne bom nikoli. Sam to zame ni nikakršen protest, da uničuješ sam sebe.
Zažganih je 5 radarjev. V tovornjak se nalaga že novih 5, ki bodo na novo postavljeni. Kdo jih bo plačal...spet mi oz po vaših besedah Mariborčani.
Meni se tudi smilijo tej ljudje, ki so že dobili kazen. Nekaterim so kazni vzele kruh iz ust. Sam namesto tega bi lahko bili kdaj pa kdaj enotni v pravem smislu. Vozili bomo vsi 30km/h po tej cesti pa bomo vidli kok kazni boste napisali - 0! :wink:

Jaz spodbujam ta narod, ki to počne sam naj to počne na drugačen način. :wink:

Se orpavičujem za [smilie=offtopic.gif] . Če bo debata potekala v drugi temi bom nadaljeval. Se umikam iz teme.

Lp G [smilie=beer2.gif]
Uporabniški avatar
Goldy
Novinec

OdgovorNapisal/-a jinx82 dne Sr Okt 24, 2012 5:15 pm

Prvo, ne vem zakaj bi meni (in ostalim državljanom) nek kreten, ki ne dela praktično nič, ki ga povrhu še plačujem (in ostali državlajni enako) na moj račun (in spet enako na račun ostalih državljanov) postavil radar in mi s tem pobral tedensko 5 minut mojega dragocenega življenja (in ostalih državljanov enako) ...radar, ki smo ga kot praviš vsi mi plačali! Pa to je moj (naš) radar, banada pokvarjena, torej naj nam dajo tistih 92% od kazni, ki smo jih itak sami sproducirali!

Upam, da je razumljivo ...to nima nikakršne veze z prometno varnostjo in kulturo, kar je blo v zadnjih postih že večkrat napisano in o tem ne deabtiramo tukaj.

Za lažjo predstavo, poslušaj še enkrat prispevek iz Maribora, kjer so poveadli koliko prekrškrajev so ujeli v 24urah (če jim je za verjet na besedo ...in potem zračunaj koliko denarja to 'Iskri' (s tem mislim kanglerju in še parim) pade v žep! WTF? Radarje postavijo z našim denarjem, potem nam na ta račun poberejo še ostalo kar imamo in si razdelijo v privat žepe, kar pomeni, da niti mi niti država od tega ne vidi niti centa!!!

Dejmo malo širše razmišljat, ne pa v smislu za hlapca rojeni, za hlapca vzgojeni, kot je omenu bean!

Goldy, ko vidim, da si precej zmeden okoli vsega tega, pa da odgovorim na tvoje alineje:

1. Grčiji 'smo' posodili denar, ker nas itak spet nihče ni nič prašal, ker se naši politiki obnašajo kot ovce in čakajo kaj bo prišlo 'odzgoraj' (oz. iz evrope) in je pomemben samo profit, kot v omenjeni aferi z radarji.
2. od ZDA smo si sposodili, ker so do zdaj že dobro znani akterji bli 'preveč objestni' in ljudstvu ('državi') pobrali še zadnje kar smo imeli ...in ko nimaš več od kje, je treba pač nekje vzet.
3. podražitev goriva?!?!?! Hmmmm ...sem ti menda do zdaj razložil vsaj dvakrat, ampak evo še enkrat: vzami kjer je in daj kamor ni! Ti je to kej znano?
4. spet imamo tle čarobno besedo podražitev; beri pod 3. od dvopičja dalje!
5. beri pod 3. od dvopičja dalje!

Zgodbo o radarjih je treba gledat z druge strani:

Če sem jim že plačal radar, pa naj bo ...ampak samo dokler gre za prometno varnost in kulturo, ki je tukaj izobražen državljan ne more videti, ker je enostavno ni in gre zgolj za profiterstvo na račun državljanov!

Al je vandalizem prava pot al ne, ne vem, niti me ne zanima ...vem pa, da so Mariborčani vstali in dali tej prekleti državi oz. 'voditeljem' vedet, da se ne strinjajo z njimi in jih obsojajo in da so dejasnko uporabili edino 'sredstvo' ki ga še imamo kot taki. Tisti, ki misli drugače očitno še ni imel opravkla z 'državnim aparatom', ukrepat je pa treba hitro oz. že včeraj!

Pa kaj če so uničli unih par centov, ki sem jih 'prispeval' za nabavo radarjev ...bolje to, kot pa da nam od ust poberejo še par milijonov!
Uporabniški avatar
jinx82
Mati bwožja

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Splošni pogovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost