ŽucMac napisal/-a:čuj, vredu je.
verjetno tud dela, ne samo zgleda kaj![]()
novi lastnik se bo upravičeno šopiril naokrog.
kakšne gume ste pole nataknili gor ?
lepo, bravo
Trenutno še ne dela v nulo, saj ga še čakajo končne nastavitve, drugače pa dela ja...
Gume so trenutno Nankang 195/45/15, vendar sem se odločil, da bom menjal za 185/45/15, tako, da če kdo rabi?
Hvala...
Rjuhar napisal/-a:Vrei je čuj, samo dimnik meni nea sede preveč... pune vun gleda, malo bi ga še odfleksali ne...
Dimnik je že popravljen... Taki je pač prišo preko e-baya...
JaPPster napisal/-a:o jebemtiš, brez besed, za kolk ga prodaš? resno.
Ni na prodaj...
čare napisal/-a:Zdaj boste rekli da sem prifuknjen ampak jebi ga men je tole kr neki.Popolnoma oz. originalnega GTI-ja posilt v prvo varjanto z malimi lampami za moje pojme ne gre skup.Ajd da si nabavil neko gajbo ki je že v osnovi bolj nikakava ampak zdrav avto ?? Ni to to.Drugač je lep mene pač sam moti iz česa je nastal.
Avto je še vedno popolnoma originalen GTI, glede na njegov letnik 1979, ki je nastal je iz lepe osnove...
test dummy napisal/-a:uh, avto je hud ko ljuta paprika, tako lepe enke že dolgo nisem videl
manjka mu samo še števc do 220 km/h
@čare ima po svoje prav, osnova je bila skoraj malo preveč dragocena in (morda?) preredka za predelavo, ampak kolikor sem spremljal to temo originalno stanje ni bil cilj tega projekta.
Števec je originalen GTI (obstajata 2 stara GTI števca, eden je znamka monometer 220 in drugi VDO, ki je ta, ki ga imam jaz). Osnova je res bila dragocena in redka in to še ostaja oziroma je še bolj, ker je v bistvu sedaj še bolj redek stari model...
jinx82 napisal/-a:Avto je prehodni letnik, ko so se proizvajali z tamalimi in tavelikimi lampami, vsaj tako je blo razumet na začetku projekta ...tako da to sploh ni problem![]()
Avto je hud, sestavljen tako kot se zagre in amen ...sam več takih bi blo lahko na naših tleh, pa tud če vsi po vrsti menjajo vezno!
Gato, res si maček!
Točno tako...
Hvala...
Roba13 napisal/-a:Izpuh smo popravli vceraj tako,da je tud on zdaj top!
Jap... Hvala ti Roba...
Vlado: Hvala...

![beer2 [smilie=beer2.gif]](./images/smilies/beer2.gif)