jinx82 napisal/-a:Dej rajši še kako od unih slik z uno bjondo

bojo slike, samo se cakam, da jih dobim. Bojo tudi slike drag race S6 vs motor v sred pa blonda....
fritz napisal/-a:pa napisi kaj se je dogajalo z vijaki. spredaj , zadaj, adapter, platisce, ipds ?
kaj se je dogajalo neve noben
vglavnem, gor imam cisto nove distancnike H&R in nove vijake ki sem jih kupil pri spanu (roti feltne). Z vijaki sem imel ze od samega zacetka probleme, nikoli se niso hoteli lepo sraufati. Potem pa ko sem se vracal iz tujine z punco, njenim bratom in njegova punca se je tole zgodilo. Mamo sreco, da se je v SLO takoj po meji zgodilo in, da sem pravocasno odrejagiru. Prvo mi je rahlo zacelo tresti, cez cca 200-300m pa je usekalo in zacelo razmetavati avto. Takoj sem se ustavil na odstavnem pasu. Tm pa videl to. Kolo je stal postrani samo se na dveh sraufih. Je pa zadevo tako mocno zasponalo, da je distanco in sraufe skupaj zapeklo tam kjer so pocli tisti sraufi od feltne. Zdej rabim se nove sraufe za distanco, ker so teli cisto okrogli ko sem se matral, da sem distanco dol spravil. Aja pocili so pa zadaj desno.
med feltno in distanco ni barve, pa tudi pod sraufi ni barve....
sem imel pa ze na drugih avtih probleme z sraufi od spana... pri fijatu mi je pobralo navoj.... sedaj samo se org vijake kupujem.