$küll napisal/-a:brezveze
hehehe
$küll napisal/-a:brezveze

4m4t3r napisal/-a:$küll napisal/-a:brezveze
hehehe

$küll napisal/-a:

4m4t3r napisal/-a:enkrat i evo zašraufane in zasilikonirane jutri še enkrat s silikonom in je toto..

jinx82 napisal/-a:Mamamija![]()
Komaj čakam videt tvoj avto s temile gorZadetek v polno!
samurai napisal/-a:4m4t3r napisal/-a:enkrat i evo zašraufane in zasilikonirane jutri še enkrat s silikonom in je toto..
![]()
sej nisi resen ali ?????

samurai napisal/-a:pa ne s silikonom no, diht masa se za takšne stvari uporablja c.c.c.c.c.c.c.c.c.c.

jinx82 napisal/-a:Dobro si naredu, če si le pazu, da jo lepo razmažeš v 'kanal'.

4m4t3r napisal/-a:jinx82 napisal/-a:Dobro si naredu, če si le pazu, da jo lepo razmažeš v 'kanal'.
ja stisko sn iz tube v kanal potem pa s prstom lepo drsel kar okoli da je le šlo v kanal in da ni kakih mehurčkov blo in podobno..mislim da bi moglo tesnit..a bi zdaj ko bi šel jutri enkrat prek šel kaj na širše? malo bom šel preko na vsako stran..

jinx82 napisal/-a:4m4t3r napisal/-a:jinx82 napisal/-a:Dobro si naredu, če si le pazu, da jo lepo razmažeš v 'kanal'.
ja stisko sn iz tube v kanal potem pa s prstom lepo drsel kar okoli da je le šlo v kanal in da ni kakih mehurčkov blo in podobno..mislim da bi moglo tesnit..a bi zdaj ko bi šel jutri enkrat prek šel kaj na širše? malo bom šel preko na vsako stran..
Jaz sem tako naredil da sem prvo črto naredu nekje 7-8mm široko, drugo pa potem dober centimeter.
Preveri na embalaži kako dolgo se suši 1mmdebela plast tesnilne mase, ker če si namazal na debelo, potem raje počakaj več kot 24 ur.
samurai napisal/-a:no potem pa okin ja pojdi na širše
![beer2 [smilie=beer2.gif]](./images/smilies/beer2.gif)

jinx82 napisal/-a:Kašno diemnzijo gum boš gor navleku?

ŽucMac napisal/-a:Petek dan za metek

Vrni se na Volkswagen in Audi projekti
Po forumu brska: Bing [Bot] in 1 gost