samurai napisal/-a:ma sem te hotel malo motivirati, ne pa primerjave delati

Tha Reel M napisal/-a:vse lepo in prav andrej...vičo samo sestavlja skupaj in ne podira vsega...tako da mislim da tukaj sploh ni primerjave (brez zamere Vičo). Bom pa verjetno prej k Jinxi...hahahaahahaaha![]()
Lp
M

Vičo napisal/-a:Tha Reel M napisal/-a:vse lepo in prav andrej...vičo samo sestavlja skupaj in ne podira vsega...tako da mislim da tukaj sploh ni primerjave (brez zamere Vičo). Bom pa verjetno prej k Jinxi...hahahaahahaaha![]()
Lp
M
Res je, imava precej drugače zastavljene stvari, jst se niti približno ne spuščam v takšno temeljito obnovo kot ti.
Dele, ki so bili potrebni obnove, sem popravil/obnovil/zamenjal, kar je bilo dobro, sem pustil pri miru. Sem si pa večino teh delov pripravil že prej, tako da zdaj lahko nemoteno sestavljam.
Morem pa tudi povedat, da imam par pridnih rok, ki mi pomagajo, kar ogromno pomeni

Tha Reel M napisal/-a:ma jst to vse vem, samo ne morm iz kože...sm pac FDV-jevec a.k.a nikol kriv
Lpm

jinx82 napisal/-a:Tha Reel M napisal/-a:ma jst to vse vem, samo ne morm iz kože...sm pac FDV-jevec a.k.a nikol kriv
Lpm
Sem vedu, da more bit neki na tem, ker se vsakič zapičiš v 'jaz ono-ti ovo'.
...morda boš res prej končal, ma važna je kvaliteta(fdvstajl.press)

Tha Reel M napisal/-a:
Sem vedu, da more bit neki na tem, ker se vsakič zapičiš v 'jaz ono-ti ovo'.
...morda boš res prej končal, ma važna je kvaliteta(fdvstajl.press)

![beer2 [smilie=beer2.gif]](./images/smilies/beer2.gif)

Tha Reel M napisal/-a:kva ge to pocas, jst nam to nikol konc..
Lp
m

![beer2 [smilie=beer2.gif]](./images/smilies/beer2.gif)

BureK napisal/-a:in do woerthersee-ja ne bo gotov ?pfff !!

Vrni se na Volkswagen in Audi projekti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost