eugene napisal/-a:moreš pohonat oz malo z grobim šmirglom križem pobrusit da bojo novi batni sedli.
mhm to mi je jasno sem na mopedu enako dal stalno pohonat

počasi napredujem hehe
eugene napisal/-a:moreš pohonat oz malo z grobim šmirglom križem pobrusit da bojo novi batni sedli.

sovec1 napisal/-a:Alo jas sem se zezal, ti pa si jih šel res v lunco napilit.![]()
![]()
Samo tak naprej!

samurai napisal/-a:prah je pri tem še najmanjši problem, enostavno "zarusta" tista krom palica kot si ti omenil, ki gre ven in not. Nastanejo rjave pike zaradi korozije in ta rjavina potem poškoduje semeringe in olje začne iztekati. To je klasičen feller audijevih servo volanov, kakor tudi vw-jevih in škodinih - pač škarten material.
Popravilo je mene stalo 340 €

samurai napisal/-a:prah je pri tem še najmanjši problem, enostavno "zarusta" tista krom palica kot si ti omenil, ki gre ven in not. Nastanejo rjave pike zaradi korozije in ta rjavina potem poškoduje semeringe in olje začne iztekati. To je klasičen feller audijevih servo volanov, kakor tudi vw-jevih in škodinih - pač škarten material.

$küll napisal/-a:samurai napisal/-a:prah je pri tem še najmanjši problem, enostavno "zarusta" tista krom palica kot si ti omenil, ki gre ven in not. Nastanejo rjave pike zaradi korozije in ta rjavina potem poškoduje semeringe in olje začne iztekati. To je klasičen feller audijevih servo volanov, kakor tudi vw-jevih in škodinih - pač škarten material.
to govoriš za novejše audije al za stare kante?

$küll napisal/-a:hmm crkuje... pri 80tkah gre samo če je manšeta hin, drugače dela in dela. so pa bli problemi z napačnim servo oljem. rdečkaste barve so pol menjali z zelenkastim in je blo kul. nevem pa za kašne razlike v sestavi olja gre... najbrž je rdečkasto razjedalo semeringe.

RobMayth napisal/-a:Če boš rabil servo olje original Audi povej, imam eno celo flašo litersko doma, ki je ne potrebujem, ker nimam več avtomobila, če želiš ti jo podarim, drugače leti v smeti....
Edini pogoj je da jo prideš v MB iskati

![beer [smilie=beer.gif]](./images/smilies/beer.gif)

Gloga napisal/-a:Dude!

Gloga napisal/-a:BureK napisal/-a:sweet
Dude!

Vrni se na Volkswagen in Audi projekti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost