A si ti bolan, si se morda kam udaril ali po stopnicah padel
ak hočeš vozit porsche-a, plati ga!!!!!!!! nemoj kukat kako je skup! nije on skup nego se nema para pa najlakše je kukat! a zapravo možeš vozit i stojadina i porše ti ne treba da bi živio...
Kar tako vprašam , odkar imaš avto nisi na njem toliko naredil kot si sedaj materiala nabavil. Skozi sem te imel za nekega jebi-vetra, pač v tem smislu, da je važno, da avto pali/vozi, jebeš dihtunge in ventil pokrove, mislim zdej pa ohohoho, robe za pol generalne - pohvalno seveda nič slabega nisem mislil in ker tega od tebe nisem navajen se mi je zazdelo da bi pa morda lahko bil bolan ali pa doživel kakšen šok, takole zjutraj po stopnicah in te zadeve
ak hočeš vozit porsche-a, plati ga!!!!!!!! nemoj kukat kako je skup! nije on skup nego se nema para pa najlakše je kukat! a zapravo možeš vozit i stojadina i porše ti ne treba da bi živio...
mal narobno predstavo mas o men. na vsakem avtu sem dost naredu, sam se mi zmerj glih ne da objavlat vsake malenkosti. nimas kej, masina mora spilat. ce se bo izkazal da je glava bl tko tko, jo bom obnovu, pa ce bo ze to, pol bom se spodaj pomenjal lezaje in obrocke. sej je itak na pol zatonj za to masino. recimo sraufi za glavo so neverjetnih 14âŹ
sej nisem zenska in nimam moza, da bi po stengah padou
Chicks that dig dubs rule. Chicks that drive them is marriage material.
termostat sm pa mel doma se od prvega golfa, ce ne bo delal prav ga bom naknadno menjal. pride pa na pooblascenem nekje 27âŹ. zdej sigurno ni original not k mi temperaturo drzi na 1/4
Chicks that dig dubs rule. Chicks that drive them is marriage material.