Jurtz napisal/-a:kako zdej? a kej napreduje projekt?

jinx82 napisal/-a:Jurtz napisal/-a:kako zdej? a kej napreduje projekt?
...ja! Lih včer smo se ga napili
MrLi napisal/-a:kej Matias prodaš feltnice posebaj al sam kot celoto![]()

jakich napisal/-a:Cena je pa 5.500eu v kompletu in mislim da če vse skupaj zračunamo je primerna za dokončanje projekta.

WOB napisal/-a:jakich napisal/-a:Cena je pa 5.500eu v kompletu in mislim da ?e vse skupaj zra?unamo je primerna za dokon?anje projekta.
To je ?isto realna cena, in mislem da je zadnji ?as, da tud folk tle v sloveniji po?as spregleda in neha sanjarit da lahko za 1000eu naredi nevem kaj vse in da bo mel za 100eu doma v garaži tip top avto, taki ?asi so mimo oz. sploh nevem ?e so kdaj bili.
CABBY napisal/-a:WOB napisal/-a:jakich napisal/-a:Cena je pa 5.500eu v kompletu in mislim da če vse skupaj zračunamo je primerna za dokončanje projekta.
To je čisto realna cena, in mislem da je zadnji čas, da tud folk tle v sloveniji počas spregleda in neha sanjarit da lahko za 1000eu naredi nevem kaj vse in da bo mel za 100eu doma v garaži tip top avto, taki časi so mimo oz. sploh nevem če so kdaj bili.
Taki časi še vedno obstajajo Dejan, samo znamko avtomobila je treba zamenjati, recimo za Hyundaia.![]()
Jaz imam avto za katerega sem dal 150 EUR, torej 50 več kot praviš ti in avto je v 1 letu in 2 mesecih naredil 37000 km BP. Trije poštemplani servisi na pooblaščenem servisu, nove gume, nov akumulator in 3 litre olja med vsakim servisnim intervalom. Aja pa vmes so mi za totalka ocenjen avto dali več kot sem dal jaz za njega. Popravilo totalke je znašalo pa reci in piši..........1× cink spray.
Torej.....................?????
Pa srečno prodajo.
LP Luka

WOB napisal/-a:Ne ne da nebo že pred?asno kakih nesporazumov. Se poplnoma strinjam s tabo v tvojem primeru in v takih podobnih zgodbah.
V mislih sem imel primerke kot so GTI-ji, Rallyi, integralke itd itd... in vse kar se ti?e njihovih obnov, restavracij in podobno, kjer bi vsi vse imeli ampak za tisto ni? dali, me zastopiš kaj ho?em povedat?
primer: ?e bom vložu v restavracijo navem 10000evrov, ga nebom potem enmu prodal nevem za 3000evrov zato ker je to tolko kao vredno na trgu, ?e ga bo hotu met takega bo dal meni tolko kot bom hotu met zanga ali pa da si ga sam naredi in da ga stane ravno toliko, ali pa preprosto ga nikoli ne bo imel. Ker v kon?ni fazi raje vidim da mi doma zgnije, kot da bi ga nekomu šenkal, vedno se pa najde kdo ki zna tako delo cenit, in je zanj tudi pripravljen kaj dat, tukaj imam v mislih predvsem tujino, so pa izjeme tudi pri nas.
LP Dejan

Vrni se na Volkswagen in Audi projekti
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov