Ja to je meni plan že od samega začetka, samo ko sem bil zadnja leta na wsee-ju, sem kr zgubo voljo do matt black, ker je bil vsak tretji, v cheap matt foliji, samo polovica teh se bo do drugega leta tak oluplo hehehehe, tako da ostajam na tej varjanti...Drugač pa ko praviš da ne moreta bit 2 ista....zakaj pa ne jes se požvižgam na to, naredi kar ti je všeč in kaj si si začrtal.
Ehh.. sej jaz nimam glede barve še nič začrtano magar ostane tud beli sej ni švoh če je zrihtan zamislu sm si metalik zlatorjavo neki takega kot golf od elgata sam mal temnejš ampak mam še vse odprto, najprej morm glede kasona neki ukrenit
Se ti ne zdi da sem malo preveč truda vložil da bi bil rat...hehehe, avto bo clean, kolko se pač da, bo pa grobi in ne lakiran, ker so mi mat avti ki so na otip gladki...wtf... edino notranjost sem dal z mat lakom zaradi lažjega čiščenja.
če je folija pravilno nalimana se po pol leta ne odlima! in je barvanje v mat cenejše kukr pa folija, tako da ne vem zakaj vsi govorite o neki cheap mat foliji. če je folija prave kvalitete nisi približno ni poceni.
Ja itak da ni poceni, samo zgleda pa res cheap, sploh če je površno nalimana, drugač pa tule pri nas mat folija za cel avto, okoli 1200€.... , katastrofa
Itak bi mel rajši motor kot ga boš mel ti, samo NO GO, tak da skos sem mel v glavi črn avto, beli motorni prostor, in popolnoma črna mašina, jes mislim da bo zgledalo ok.
No naj povem da so vsi deli prašno pobarvani, zato tudi ni čisto črna barva, ampak je bol temno sivo/črna, to se bom moral še navadit , potem sem se lotil še pa tega....
zadnja stran
prednja stran
še ena slikica kolektorja, napis pride pobarvan v belo