Tomy napisal/-a:Peskanje je zakon, čeprav ko vidiš ka vse se pod kitom skriva te pa tud mineje pa tud res da lahk nardiš več škode kot koristi, sm vidu zadnič ene vrate od hrošča, ne moreš verjetn kok so ble vijugaste, vsepovsod pajle, to pa maš če tist ko peska nima izkušenj pa še pregrob pesek uporablja
One lajtnge ko grejo po podnu so na metre, odrežeš daš gor matico, pa z orodjem zaperklaš lajtngo. Gibljive so pa mislim da od Hoffmann-speedster, bi mogu Tadeja vprašat iz kje jih je naroču.
lp

Tomy napisal/-a:

Tomy napisal/-a:

Marcel napisal/-a:a pa maš to preverjeno da bo v skrajnem ajšlagu optika prava glede na to da je letev pomaknjena bolj naprej in niso špurštange vzporedno z premo?Vem za tak primer iz lastnih izkušenj ko pol v ovinku ko parkiraš naprimer prednji konec skače ker eno kolo zdrsuje ker ni optika pravilna. Če maš to odpravljeno pol me prezri

fritz napisal/-a:res, a si to sproval?
namrec ravno zadnjic sem obdeloval tak problem ki ga je imel amerikan, ki je obrnil premo narobe.
je blo treba gret s kanelom, zvijat in empiricno dobit pravi polozaj.

eugene napisal/-a: Po moje bi original barva odlicno pasala na to rdece podvozje.
![blink [smilie=blink.gif]](./images/smilies/blink.gif)

Vrni se na Zračnohlajeni projekti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost