Karoserija ima sedaj 204000 km a motor je bil zamenjan pri 80000 v garanciji zaradi fabriške napake in poškodbe / kupljen in vseskozi servisiran pri Porsche Dodič - Podgrad .
Prvo sem naredil veliki servis na motorju zaradi starosti zobatega jermena - zamenjal sem tudi vse ostale tekočine !
Lotil sem se v glavnem obnavljati dotrajane sklope, tako da sem zamenjal komplet vse gume , nosilce motorja , stabilizatorje in silent bloke po podvozju / da izničim lufte , menjal nosilce roke zadaj / ker so bili rahlo pregniti ... zamenjal sem tudi vzmetenje in vgradil T/A Technik Gewinde .
Zadnja prema je dobila 20mm distančnike in daljše vijake - ker grdo izgleda guma toliko oddaljena od roba v notranjost blatnika ... spredaj ni bilo potrebno . Zavore ( sprednje ) sem zamenjal z zavornimi čeljustmi in diski od Audi S3, ki so malo večje in bolje opravljajo svoje delo. Motor je dobil re-map na 183 km in BMC zračni filter, nekaj je padlo tudi v EGR - tako da ne more več smetiti notranjosti motorja . V glavnem do kakega večjega posega ko bo šel vztrajnik ali turbina bom ostal na tem set-up-u kasneje pa nameravam dat če bo shodil sedanji kak večji fen in močnejšo sklopko z enomasnim vztrajnikom . Sklopka ne drsi . Še.
Nasploh avtomobil je bil v dobrih rokah - ohranjen je v celoti zelo dobro - za 13 let staro krsto kar odlično !
Vgradil sem Alpine multimedijski radio - čakam še na ojačevalca zvočnike in sub ( verjetno bo prinesel konec leta dedek mraz ) ...