skoz se nekaj dela, ampak se mi ne da glih vsako stvar poslikat. obnovil sem inštalacijo ki so jo vrli mojstri poštukali samo z izolir trakom, brez vsakega cina. zamenjal sem levi pomik zadnjih stekel ki je padel dol, zvezano je daljinsko zaklepanje in pa motorček za odpiranje zadnje haube, poizolirana vsa vrata, razdrta vsa notranjost... računal sem da sem v pol leta v avto vložil že cca. 300 delovnih ur. tako da se skoz nekaj dela. včeraj sem peljal k šetini preoblečt strop, volan in pa popravit šiv na desnem sedežu ki je bil homemade. upam da bo čimprej fertik da lahko do konca sestavim notranjost.
nekaj izolacije mi je ostalo, tako da sem polimal še dno prtljažnika, da se nebo izpuha tolk slišalo v avto.

evo, razkopana notranjost

vse svetle plastike v notranjosti sem pobarval v črno.

in pa začel s sestavljanjem tapet. 3 sem sestavil, ene še ne, ker šele v petek dobim motor za pomik desnega stekla zadaj. ta k je bil not je skurjen do konca.
ker so bile obloge pod tapetami prilimane z silikonom (spet majstri) in jih nisem dobil dol drugače kot z trganjem, sem na šihtu vzel peno ki je samolepilna in namenjena za pod tapete

evo jo gor.

kljuke za odpiranje mi izgledajo prou dobro. se mi zdi da na videz izgleda vse skupaj bolj kvalitetno izdelano.
v petek dobim motor in sestavim še četrta vrata, upam da čimprej dobim še strop in volan nazaj da lahko sestavim notranjost, potem pa manjka samo še izpuh in bo avto počasi končan.