in mi je zatrjeval da so feltne od golfa mk4...

OLD napisal/-a:Pa še to:
Moj ima menda 6x16 ET42. So originalne plehnate. Te so pa 8x17 ET32. Po mojem bo zunanji rob bolj ven za 1"+10mm=36mm. Notranji pa bolj noter za 1"-10mm=16mm. Ne bo to prehudo? Kaj pa gume? Katere najožje bi šle gor, da ne bo guma napihnjena in bi višina ostala enaka kot je zdaj, se pravi na 205/55-16? Kako je s homologacijo, če kupim rabljene feltne? Sorry, če težim...
OLD napisal/-a:OLD napisal/-a:Pa še to:
Moj ima menda 6x16 ET42. So originalne plehnate. Te so pa 8x17 ET32. Po mojem bo zunanji rob bolj ven za 1"+10mm=36mm. Notranji pa bolj noter za 1"-10mm=16mm. Ne bo to prehudo? Kaj pa gume? Katere najožje bi šle gor, da ne bo guma napihnjena in bi višina ostala enaka kot je zdaj, se pravi na 205/55-16? Kako je s homologacijo, če kupim rabljene feltne? Sorry, če težim...
Ne ve nobeden nič svetovat?

OLD napisal/-a:OLD napisal/-a:Pa še to:
Ne ve nobeden nič svetovat?

DS71 napisal/-a:Glede znamke in kvalitete mislim da ni potrebno zgubljati besed. Platišča so ohrnanjena in popolnoma brezhibna. Dve platišči imata praske od pločnika zaradi nepazljivega parkiranja, te so pa vidne le zares ob od blizu, na avtu nemotece. Nazadnje so bila montirana na AUDI S6. Pašejo še na veliko VW, AUDI, SEAT, ŠKODA vozil, prav tako pa tudi na MERCEDES vozila (v primeru da bodo platišča montirana na MERCEDES dam sredinsko luknjo strokovno povečat na 66, 6 mm).
Platišča so brez gum, lahko pa tudi z kakšnimi gumami iz zaloge, možnost montaže in centriranja.
Pošljem tudi po pošti, cca. 20 EUR za komplet po vsej Sloveniji.
Cena:520€
Znamka: BBS
Dimenzije:
COL: 18
J: 8, 5
ET: 38
Premer sredinske luknje: 57, 1 mm
Razmak med vijaki: 5x112
Več info na 041 553 666 Boštjan

Jurtz napisal/-a:Precej slik imaš na voljo tukaj, in v celotni tisti temi:
http://favdl.net/forum/viewtopic.php?p=85227#p85227
gre se za OZ superturismo 4x100 15x7. napisi so malo zbledeli, sem in tja imajo tudi kako prasko, zato je tudi cena temu primerna. obstaja tudi peta feltna, mislim da še povsem nova, ki jo ima še uporabnik jakich.

nalim napisal/-a:Jurtz napisal/-a:Precej slik imaš na voljo tukaj, in v celotni tisti temi:
viewtopic.php?p=85227#p85227
gre se za OZ superturismo 4x100 15x7. napisi so malo zbledeli, sem in tja imajo tudi kako prasko, zato je tudi cena temu primerna. obstaja tudi peta feltna, mislim da še povsem nova, ki jo ima še uporabnik jakich.
Kakšen je ET in sredinska luknja (verjetno imajo centrirni obroček posebej)? Sprašujem, ker razmišljam o ne-VW aplikaciji.
LP,
Milan
Jurtz napisal/-a:nalim napisal/-a:Jurtz napisal/-a:Precej slik imaš na voljo tukaj, in v celotni tisti temi:
http://favdl.net/forum/viewtopic.php?p=85227#p85227
Kakšen je ET in sredinska luknja (verjetno imajo centrirni obroček posebej)? Sprašujem, ker razmišljam o ne-VW aplikaciji.
LP,
Milan
ne vem na pamet, ampak ja, imajo centrirni obroček. feltne bodo na voljo šele po 15.11. in ko dobim kako primerno zamenjavo zanje.

Cox napisal/-a:Kaj ti si skadil dans kaj cudnega?

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost