GOLF2 GTI G60

Prodaja avtomobilov, rezervnih delov, opreme, ...
Pravila foruma
Mali oglasi

- Avtor oglasa naj že v naslov sporočila (zadeva/subject) napiše tekst, iz katerega je razvidno kaj je naprodaj oziroma kaj se išče.
- Avtor oglasa naj v tekstu PODROBNO OPIŠE kaj točno prodaja / kupuje / išče. Slika, pa čeprav simbolična, je zelo zaželjena.
- Avtor naj za vsak artikel odpre svoj oglas, razen v primeru ko prodaja več artiklov istega tipa (naprimer več platišč).
- Zgolj povezava na oglas nekam drugam je nepopolen oglas in bo izbrisan. Lahko pa je povezava dodana k ostalemu kar je zgoraj navedeno.
- Okvirna cena je obvezna, v primeru da gre za atrikel z nedoločeno ceno naj avtor vsaj nakaže cenovni razred.
- Avtor naj pusti ustrezne kontaktne podatke, oziroma naj pove kje in kdaj je dosegljiv.
- Ko je predmet malega oglasa prodan / kupljen, naj avtor oglasa to v temi tudi jasno pove, da se teme neaktivnih oglasov lahko zaklenejo.
- Neprimerne debate, prerekanja o ceni, razna nakladanja in posti, ki ne bodo direktno v povezavi z oglasom bodo brez opozorila izbrisani!
- Nepopolni oziroma neprimerni oglasi bodo brez opozoril izbrisani!

Komercialni oglasi so dovoljeni le v primeru predhodnega dogovora z Ekipo. Če želite na Favdl.net forumu objavljati komercialne oglase oziroma oglaševati svoje izdelke, nam pišite na e-mail naslov info@favdl.net.

GOLF2 GTI G60

OdgovorNapisal/-a golfg60 dne Pe Feb 08, 2013 6:44 pm

Zdravo!

Ker zaradi prostorske stiske prodajam corradota, sem se še zdj odlocil, da bom prodal se svojega golfa.
Torej kot je v zadevi omenjeno prodajam Golfa G60 v originalnem stanju avto je rahlo karamboliran kot bo razvidno na slikah..Ima originalnih 102000km, nikoli ni bil barvan ne razbit razen to sedaj seveda.Na slikah se vidi da ima avto recarote ti niso naprodaj zraven avta ker so moji..ker cena mora biti je zacetna cena 2200€, za kaksnega resnega kupca bi se se dalo kei spustit..Za slike me prosim na mail ( pecnik.jernej@gmail.com)ali na telefon ( 041499812) kontaktirajte, ker me grozno zajbava tale shrani.si.. prosim klicite res samo resni..hvala, lp!
vr6 & g60
Uporabniški avatar
golfg60
Novinec

Kraj: lepa njiva
Avto: golf1(vr6, cabrio, gl, gti)g60

Re: GOLF2 GTI G60

OdgovorNapisal/-a BureK dne So Feb 09, 2013 9:02 am

[smilie=zeppelin.gif]

javi mi če ga boš dal v kose

pa slike bi blo lepo če bi shranil na keri drugi od miljon strani ki imaš na razpolago. pa fajn bi bilo, če bi slikal avte tako, da izpostaviš njihove napake, ne pa da jih prikrivaš ker mi še zdaj ni jasno kako je na oglasu corrado brez luknje v blatniku, na forumu pa imamo slike kjer blatnika praktično ni več.

Corrado oglas kjer ni videt

umazanih sedežev: Slika

blatnika ni več Slika

karamboliran pa na hitro sklepan sprednji blatnik Slika

ne razumem zakaj nisi odkrit in poveš vsega takoj. če bi jaz moral iz kopra do tebe pogledat tako pregnito kanto, ki na slikah zgleda ok.....bi najmanj kar bi zahteval od tebe bilo to, da mi poravnaš potne stroške.

pa srečno prodajo !
Uporabniški avatar
BureK
Z jogurtom

Kraj: predor Markovec
Avto: Rallye Golf

OdgovorNapisal/-a BureK dne So Feb 09, 2013 12:02 pm

uni ki je spreminjal kar sem napisal naj zbriše kar cel post.

ker nima smisla brez unega glavnega dela.
Uporabniški avatar
BureK
Z jogurtom

Kraj: predor Markovec
Avto: Rallye Golf

OdgovorNapisal/-a gti97 dne So Feb 09, 2013 3:30 pm

res je burči :)
gti97
Stalni uporabnik

OdgovorNapisal/-a X-Hair dne So Feb 09, 2013 3:58 pm

A so šli na inštrukcije k SDS. Kar ni treba da se izve briši, priredi, fotošopiraj. :lol:
EKOTOP - globinsko kemično čiščenje
Uporabniški avatar
X-Hair
Ga bazni!

Kraj: Fant od Fare
Avto: Beli 16V-strah in trepet Zale

OdgovorNapisal/-a golfg60 dne So Feb 09, 2013 5:41 pm

Lej burek jst sm vsakemu ki me je poklical natacno povedu da je avto za obnovo mu vse napake povedu da je pregnito poklicu bi me pa bi vidu, ce bos pa za tak denar dobil u nulo ihranjega korradota pa velik srece pa se mene poklic bi ga jst tut mel.. Pa res nvm a mate eni res tolk casa al kaj da skos neki napadate na teh forumih, ce bi me enkrat u zivo spoznal bi vidu da nism clovk ki bi hotu katerega karkoli nasrat.. Pal lep pozdrav na morje:)
vr6 & g60
Uporabniški avatar
golfg60
Novinec

OdgovorNapisal/-a jinx82 dne So Feb 09, 2013 10:34 pm

X-Hair napisal/-a:A so šli na inštrukcije k SDS. Kar ni treba da se izve briši, priredi, fotošopiraj. :lol:

SDS je za nas mala malca! Tle zadeve potekajo drugače in ni treba, da se nekoga nekam pošilja, lomi karkoli in zabija razne predmete nekam. :wink:
Uporabniški avatar
jinx82
Mati bwožja

OdgovorNapisal/-a golfg60 dne To Mar 05, 2013 10:58 am

prodano! oglas se lahko izbrise. hvala, lp!
vr6 & g60
Uporabniški avatar
golfg60
Novinec

Vrni se na Prodam

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost