P: K-jet od kr

Prodaja avtomobilov, rezervnih delov, opreme, ...
Pravila foruma
Mali oglasi

- Avtor oglasa naj že v naslov sporočila (zadeva/subject) napiše tekst, iz katerega je razvidno kaj je naprodaj oziroma kaj se išče.
- Avtor oglasa naj v tekstu PODROBNO OPIŠE kaj točno prodaja / kupuje / išče. Slika, pa čeprav simbolična, je zelo zaželjena.
- Avtor naj za vsak artikel odpre svoj oglas, razen v primeru ko prodaja več artiklov istega tipa (naprimer več platišč).
- Zgolj povezava na oglas nekam drugam je nepopolen oglas in bo izbrisan. Lahko pa je povezava dodana k ostalemu kar je zgoraj navedeno.
- Okvirna cena je obvezna, v primeru da gre za atrikel z nedoločeno ceno naj avtor vsaj nakaže cenovni razred.
- Avtor naj pusti ustrezne kontaktne podatke, oziroma naj pove kje in kdaj je dosegljiv.
- Ko je predmet malega oglasa prodan / kupljen, naj avtor oglasa to v temi tudi jasno pove, da se teme neaktivnih oglasov lahko zaklenejo.
- Neprimerne debate, prerekanja o ceni, razna nakladanja in posti, ki ne bodo direktno v povezavi z oglasom bodo brez opozorila izbrisani!
- Nepopolni oziroma neprimerni oglasi bodo brez opozoril izbrisani!

Komercialni oglasi so dovoljeni le v primeru predhodnega dogovora z Ekipo. Če želite na Favdl.net forumu objavljati komercialne oglase oziroma oglaševati svoje izdelke, nam pišite na e-mail naslov info@favdl.net.

P: K-jet od kr

OdgovorNapisal/-a pocesnkII dne Sr Apr 13, 2016 7:32 am

Ker se meni neda več ubadati z tem čudom tehnike prodam:
- mengetailerm z novimi tesnili,
- šobe,
- cevi,
- loputo
- gumi kapo za na loputo
manjka edino wur kjer je počila membrana za vakuum (lahko ga dam zraven, če ga bo kdo popravljal).
Cel komplet je vzet iz 1.8 16v KR motorja in je na loputi in mengetajlerju oznaka na koncu 100 140, sepravi ''tavelka zadeva''

Prodam komplet za simbolično ceno 70€ (samo tesnila v mengetajlerju stanejo cca 80€)

info: PM ali 031 215 264
Servis, diagnostika osebnih in tovornih vozil--->PM
Uporabniški avatar
pocesnkII
Stalni uporabnik

Kraj: Kamnik mi je predmestje
Avto: GTI VI KILLER->M5 touring

Re: P: K-jet od kr

OdgovorNapisal/-a pocesnkII dne To Apr 19, 2016 9:49 am

[smilie=beer.gif]
Uporabniški avatar
pocesnkII
Stalni uporabnik

OdgovorNapisal/-a eugene dne To Apr 19, 2016 10:20 am

čaki malo. Zakaj to ne pali? Zaradi membrane v wuru bi vseeno delalo. Tudi če wur sploh ne dela in je kontrolni tlak enak sistemskemu načeloma dela. samo revno.
"Try not. Do. Or do not. There is no try." - Master Yoda
Uporabniški avatar
eugene
Valček s.p.

Kraj: Vukojebina
Avto: Mk1 gti, hrošč '67, volvo 145 in 245 superpolar

OdgovorNapisal/-a pocesnkII dne To Apr 19, 2016 11:38 am

eugene napisal/-a:čaki malo. Zakaj to ne pali? Zaradi membrane v wuru bi vseeno delalo. Tudi če wur sploh ne dela in je kontrolni tlak enak sistemskemu načeloma dela. samo revno.

Zgoraj omenjena zadeva deluje, samo je bil/je wur zanič in je bilo (iz glave) 6bar pritiska goriva direktno na mengetailerju. to je pomenilo da je štiftek na mengetajlerju za gorivo bil toliko trd da vlek od motorja ni mogel dvigniti lopute za zrah..... zato se tudi ni hotel zavrteti ker je imel premalo zraka in preveč goriva.....

Saj pravim zadeva deuluje le WUR je fuč oz potrebn obnove če kdo zna/ve kje dele dobiti, jaz pa bom v kratkem zadevo zložil na digifanta skupaj,....
Uporabniški avatar
pocesnkII
Stalni uporabnik

OdgovorNapisal/-a Audi user dne To Apr 19, 2016 3:59 pm

Zanimivo... Še nisem mel take izkušnje. Ko sem mel membrano na wur-u hin je blo kot je napisal eugene. Pri hladnem motorju prerevna zmes in je težko užigal. Ko je bil topel je delal bp. Čeprav je membrana za vakum regulator za toplo hladno pa je bimetal.
Bencin
Uporabniški avatar
Audi user
Stalni uporabnik

Kraj: Celje
Avto: Audi 80 Cabriolet, Audi 200

OdgovorNapisal/-a eugene dne To Apr 19, 2016 5:48 pm

Ce ti wur daje ven 6 barov ni samo membrana od vakuma( ta j samo dodatna obogatitev pri pospesevanju) ampak ze ta zelezna ne zregulira na tiste 3.5 bara pri toplem. Meni je blo isto ko je k jet stal par let. Sem samo razdru in spucal in dela bp.
Uporabniški avatar
eugene
Valček s.p.

OdgovorNapisal/-a no_name dne Sr Apr 20, 2016 9:16 am

pocesnkII napisal/-a:6bar pritiska goriva direktno na mengetailerju. to je pomenilo da je štiftek na mengetajlerju za gorivo bil toliko trd da vlek od motorja ni mogel dvigniti lopute za zrah..... zato se tudi ni hotel zavrteti ker je imel premalo zraka in preveč goriva.....

Pravilni sistemski tlak na tem mengenteilerju je ~5,2÷5,4bar.
Kontrolni tlak, ki ga ti navajaš kot tlak na mengenteilerju uravnava WUR. Tudi, če bi bil WUR zabasan, nepretočen bi bil kontrolni tlak največ enak sistemskemu.
V tem primeru bi avto moral delovati.
Delovanje pa bi bilo s prerevno zmesjo, kakor so že napisali in ne prebogato kakor ti praviš da je bilo.
Babooni so med nami !
Uporabniški avatar
no_name
Stalni uporabnik

Kraj: Lesce
Avto: VW Golf 4 var. TDI 4mot., VW Corrado 16V

OdgovorNapisal/-a pocesnkII dne Sr Apr 20, 2016 12:16 pm

potem je očitno pumpa za benz močnejša kot 6 bar. ker zadeva je bila sprobana tudi z drugim mengetailerjem(izpravnim) in je bil popolnoma enak efekt..... sepravi da je al wur fuč ali pa premočna pumpa.....

ZADEVA ŠE VEDNO NAPRODAJ !!!!
Uporabniški avatar
pocesnkII
Stalni uporabnik

OdgovorNapisal/-a eugene dne Sr Apr 20, 2016 2:43 pm

Sistemski tlak štelaš na mangeltelerju z podlaganjem podlošk. Pumpa nima veze z tlakom v sistemu. samo zadosti ga mora bit sposobna proizvest. Če je z drugim razdelilcem kazalo isto 6 barov sta 2 možnosti. al je tudi ta drugi razštelan ali manometer ne kaže prav.
Uporabniški avatar
eugene
Valček s.p.

OdgovorNapisal/-a pocesnkII dne Po Maj 09, 2016 1:12 pm

tole je še vedno naprodaj..............
Uporabniški avatar
pocesnkII