P: Audi A3 1.9 TDI DPF Attraction-Modelno leto 2009

Prodaja avtomobilov, rezervnih delov, opreme, ...
Pravila foruma
Mali oglasi

- Avtor oglasa naj že v naslov sporočila (zadeva/subject) napiše tekst, iz katerega je razvidno kaj je naprodaj oziroma kaj se išče.
- Avtor oglasa naj v tekstu PODROBNO OPIŠE kaj točno prodaja / kupuje / išče. Slika, pa čeprav simbolična, je zelo zaželjena.
- Avtor naj za vsak artikel odpre svoj oglas, razen v primeru ko prodaja več artiklov istega tipa (naprimer več platišč).
- Zgolj povezava na oglas nekam drugam je nepopolen oglas in bo izbrisan. Lahko pa je povezava dodana k ostalemu kar je zgoraj navedeno.
- Okvirna cena je obvezna, v primeru da gre za atrikel z nedoločeno ceno naj avtor vsaj nakaže cenovni razred.
- Avtor naj pusti ustrezne kontaktne podatke, oziroma naj pove kje in kdaj je dosegljiv.
- Ko je predmet malega oglasa prodan / kupljen, naj avtor oglasa to v temi tudi jasno pove, da se teme neaktivnih oglasov lahko zaklenejo.
- Neprimerne debate, prerekanja o ceni, razna nakladanja in posti, ki ne bodo direktno v povezavi z oglasom bodo brez opozorila izbrisani!
- Nepopolni oziroma neprimerni oglasi bodo brez opozoril izbrisani!

Komercialni oglasi so dovoljeni le v primeru predhodnega dogovora z Ekipo. Če želite na Favdl.net forumu objavljati komercialne oglase oziroma oglaševati svoje izdelke, nam pišite na e-mail naslov info@favdl.net.

P: Audi A3 1.9 TDI DPF Attraction-Modelno leto 2009

OdgovorNapisal/-a 4m4t3r dne To Mar 31, 2015 4:08 pm

Brat od moje me je prosil če še sem dam avto.. lahko potrdim da avto nima nobenih skritih napak..je tudi prevero zgodovino avta na pooblaščenem servisu in vse štima..če kdo išče tak avto lahko samo potrdim da je avto res lepo ohranjen nevem če ima sploh kakšno piko ali prasko..ker tudi kot lastnik zelo gleda na čistočo avta..prodaja pa ga samo zarad tega ker bi rad imel pet vratni model..al audi a3 ali a4..če ima kdo kaknša vprašanja lahko tukaj vpraša al pa najbolje njega pokliče..

Cena 9900€

TELEFON:
031 596 938

Link
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9370709&show=1&avto=Audi%20A3%201.9%20TDI%20DPF%20Attraction-Modelno%20l...

Slika

Kopirano iz avto neta..

Prodam odlično ohranjenega Audija A3. Auto je od znotraj brez sledi obrabe, ter od zunaj brez poškodb laka kot so npr jamice, odrgnine. Auto je bil leta 2012 uvožen iz Nemčije. Ob uvozu je imel prevoženih 164.000km-dokazljivo z sprintano zgodovino auta preko številke šasije. Servisna knjiga je potrjena na pooblaščenem servisu do 155.528km-takrat je imel auto veliki servis : zobati jermen, vodna črpalka itd... Zadnji mali longlife servis sem naredil pri 183.400km tako, da ima naslednjega pri 213.400km.Leta 2013 sem še dal napolnit klimo ter menjal akumulator. Avto je trenutno na novih zimskih gumah 205/55/16 Contiental ts850. Prodajam zaradi nakupa audija a4.Ogled možen v okolice Ptuja.

DODATNA OPREMA :

-Kovinska barva+alu felme 16 col
-Bixenon luči z LED diodami ter meglenke
-Parkirni senzorji zadaj in spredaj
-Električno pomično strešno okno-Šibedah
-Ortopedski sedeži električno nastavljive
-Naslon za roko
-Multifunkcijski volan oblečen v usnje
-Bluetooth sistem za prostoročno telefoniranje z AUX izhodom
-Potovalni računalnik
-Nadzor tlaka v gumah
-ESP sistem
-Gretje sedežov
-Automatska klimatska naprava
-HiFi ozvočenje 6 zvočnikov+ visokotonec-Orginal Audi+Mp3 radio
-Gretje zunanjih ogledal
-Odličen 1.9tdi motor z povprečno porabo 4.8l.
THATS ME---->>>> THATS ME

d(>_<)b Was ist besser als sex? Audi V sechs!!!
Audi 80 Cabrio 2.8 & Audi A6 c4 2.5 TDI d(>_<)b
Uporabniški avatar
4m4t3r
Stalni uporabnik

Kraj: Pettau aka. Ptuj
Avto: Audi 80 Cabrio 2.8 & A6 2.5

Vrni se na Prodam

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost