Napoved prodaje Audi A4 B6 (2004) - 1.9 TDI - 138.000 km

Prodaja avtomobilov, rezervnih delov, opreme, ...
Pravila foruma
Mali oglasi

- Avtor oglasa naj že v naslov sporočila (zadeva/subject) napiše tekst, iz katerega je razvidno kaj je naprodaj oziroma kaj se išče.
- Avtor oglasa naj v tekstu PODROBNO OPIŠE kaj točno prodaja / kupuje / išče. Slika, pa čeprav simbolična, je zelo zaželjena.
- Avtor naj za vsak artikel odpre svoj oglas, razen v primeru ko prodaja več artiklov istega tipa (naprimer več platišč).
- Zgolj povezava na oglas nekam drugam je nepopolen oglas in bo izbrisan. Lahko pa je povezava dodana k ostalemu kar je zgoraj navedeno.
- Okvirna cena je obvezna, v primeru da gre za atrikel z nedoločeno ceno naj avtor vsaj nakaže cenovni razred.
- Avtor naj pusti ustrezne kontaktne podatke, oziroma naj pove kje in kdaj je dosegljiv.
- Ko je predmet malega oglasa prodan / kupljen, naj avtor oglasa to v temi tudi jasno pove, da se teme neaktivnih oglasov lahko zaklenejo.
- Neprimerne debate, prerekanja o ceni, razna nakladanja in posti, ki ne bodo direktno v povezavi z oglasom bodo brez opozorila izbrisani!
- Nepopolni oziroma neprimerni oglasi bodo brez opozoril izbrisani!

Komercialni oglasi so dovoljeni le v primeru predhodnega dogovora z Ekipo. Če želite na Favdl.net forumu objavljati komercialne oglase oziroma oglaševati svoje izdelke, nam pišite na e-mail naslov info@favdl.net.

Napoved prodaje Audi A4 B6 (2004) - 1.9 TDI - 138.000 km

OdgovorNapisal/-a klemenvk dne To Mar 31, 2015 10:28 am

Očitno bo počasi šel v prodajo moj Audi A4, B6 limuzina (imam nagledan drug avto):

Opis mojega:
l. oktober 2004, 131 KM (96 KW), 138.000 km (l. 2010 sem ga kupil od 1. lastnika iz Kopra z 23.000 km - kupljen pri Porsche Koper), 6 prestav, tempomat, srebrne barve, dodatno dal na pooblaščencu vgraditi parking senzorje, original audi spojlerček na zadnjo havbo in original audi prevleke, dobre letne in zimske gume (vsake na svojih platiščih), Thule prečke za streho (za strešni kovček oz. nosilce za kolo), narejen veliki servis, menjano vse kritično (sklopka+vztrajnik in nosilčki motorja - avto je od začetka tresel in so mi sprva predlagali menjavo sklopke in vztrajnika, nakar smo mi na Binovi v Mengšu diagnostificirali okvaro nosilčka motorja in sem zamenjal kar oba takrat), pred zimo dal porihtati vse praskice na robovih blatnikov, resnega karambola ni bilo nikoli - kar so bile barvane praske ipd. pa pokažem ob eventuelnem ogledu (vse sem sproti dajal rihtati), nova letna vinjeta (pa najbrž sem še kaj od opreme pozabil), strojno in ličarsko pa itak skoraj kot nov....skratka pali/vozi.

Fotke posredujem naknadno na mail.

Primerljivih letnik 2004 sploh ni.

Tule se prodajajo slovenski z nekaj več km l. 2003 za 6300 € oz. 6500 €, s tem da je samo 5 prestav, brez parking senzorjev in vse ostale dodatne opreme.....

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 01.9%20TDI

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 01.9%20TDI

Menim, da bo forumska cena za vse 5.900 € več kot korektna?

LP
Audi A4 (B6) 1.9 TDi (l. 2004)
Audi 80 (B3) 1.6 TD (l. 1991)
Uporabniški avatar
klemenvk
Stalni uporabnik

Re: Napoved prodaje Audi A4 B6 (2004) - 1.9 TDI - 138.000 km

OdgovorNapisal/-a klemenvk dne Če Apr 02, 2015 11:17 am

Avto rezerviran - prosim za brisanje teme.

Lp
Uporabniški avatar
klemenvk
Stalni uporabnik

Re: Napoved prodaje Audi A4 B6 (2004) - 1.9 TDI - 138.000 km

OdgovorNapisal/-a klemenvk dne Sr Apr 08, 2015 11:01 pm

Avto prodan - prosim za zaklep.
LP