Oče se je po več kot 7-ih letih lastništva odločil za prodajo svojega Passata (njegov tretji po vrsti =),
in mu pomagam pri prodaji tako, da malce širim vest.
Oglasa na avto.net ni in ga, če se le da, tudi ne bo.
Podatki o vozilu:
Volkswagen Passat B6 3.2 FSI 4M DSG Individual
Leto izdelave: 2006, leto prve registracije: 2006, dejanski prvi in edini lastnik (kupljen pri Avto Batič Ajdovščina)
Prevoženi kilometri: cca. 300.000km
Nekaramboliran in nikoli huje poškodovan (po spominu dvakrat manjša škoda na parkirišču, menjano vetrobransko steklo zaradi kamna)
Oprema: Highline + Individual nadgradnja, ki obsega
- platišča 18'' Chicago (+ zimska O.Z. Canyon v antracitni barvi), vse gume so še dobre
- dvobarvno usnjeno oblazinjenje z gretimi vsemi sedeži
- R line stopalke in novejše stikalo za luči
- solarno strešno okno
- antracitne letvice maske, okrog oken in na odbijačih
- biksenon žarometi
...verjetno sem še kaj pozabil, avto ni moj
Redno servisiran, zadnji servis opravljen včeraj, 19.02.2014. Tudi sicer se je za avto skrbelo 'nadstandardno', kot za vsako vozilo pri hiši (stvar vzgoje, zgleda).
Po spominu je bila zaradi napake na senzorju odmične pri cca. 220.000km ob menjavi senzorja obenem menjana tudi veriga (preventivno), isto leto tudi komplet zavorne čeljusti zadaj zaradi napake na enem od motorčkov za ročno.
Kar se podvozja tiče, se suvereno vozi na kombinaciji Bilstein blažilnikov/Eibach vzmeti.
Ker vem, da j poraba vedno aktualno vprašanje: nazadnje, ko sem avto peljal iz Gorice na Tolminsko sem imel po BC-ju 7.5L/100km in me ni nihče prehitel. Realna mešana je po moje pod 9L/100km.
Sicer pa je (po novem) pri Prins-u možna tudi predelava FSI-jev na LPG.
Moje mnenje o avtu: Odličen. Če bi bil karavan, bi ga odkupil kar jaz.
Prilagam dve sliki, prva dejanskega vozila, druga reprezentativna slika notranjosti:

Okvirna cena: v bistvu ne vem, skladno s pravili pisanja oglasa naj bo: 9.990€ in zagotovo ni zadnja
Resni interesenti dobijo dodatne informacije in neposredni kontakt lastnika preko ZS.
Če bo kaj zanimanja izven foruma, sem vedno dosegljiv tudi na lkst170@gmail.com.
Lep pozdrav.
Luka