Zdej eni pravjo da že dela eni da ne, ej X od kje maš ti tok preverjene informacije?

WOB napisal/-a: ej X od kje maš ti tok preverjene informacije?

WOB napisal/-a:

kako se tu gleda na kazen:![angry [smilie=angry.gif]](./images/smilies/angry.gif)

X-Hair napisal/-a:Je pa po novem polna škatla na Vrhniki v smeri proti LJ.

Cveto napisal/-a:kjer je omejitev 60 na ac zaradi del poleg pa radar.. upam peljati 100 mimo za 100 eurče bi kdo rad snemal in je pripravljen za to plačat 100 eur naj javi na pm.

Cveto napisal/-a:kjer je omejitev 60 na ac zaradi del poleg pa radar.. upam peljati 100 mimo za 100 eurče bi kdo rad snemal in je pripravljen za to plačat 100 eur naj javi na pm.

. In spet se najde eden, ko začne meni na domačem terenu razlagat kako radar na Marofu dela. Ja FAK ane. Fantje dejte najprej mene vprašat, preden se vam ne začne kdo smejat. 
Piky napisal/-a:Cveto napisal/-a:kjer je omejitev 60 na ac zaradi del poleg pa radar.. upam peljati 100 mimo za 100 eurče bi kdo rad snemal in je pripravljen za to plačat 100 eur naj javi na pm.
BUMBAR!

Cveto napisal/-a:Piky napisal/-a:Cveto napisal/-a:kjer je omejitev 60 na ac zaradi del poleg pa radar.. upam peljati 100 mimo za 100 eurče bi kdo rad snemal in je pripravljen za to plačat 100 eur naj javi na pm.
BUMBAR!
narobe si razlagaš kaj sem mislil s tem povedat sicer sem pa tudi kretensko napisal. Te radarji so bili vsi nastavljeni na 108. še ne en mesec nazaj! Pa to ni baba čula baba rekla ampak globoka tajna (bila) in sprobana tudi. Sem se pa ponudil da še sam sprobam. Ko da ti z vr6 voziš 60 tam kjer ni nobenih delavcev ob cesti z blendajočim šleparjem za sabo..
Za tiste pa ki ne veste ali vas je slikal ali ne - tega sredi najbolj belega dne ne spregledaš razen če si popolnoma slep. Takim je treba pa itak takoj izpite pobrat.

Cveto napisal/-a: Pa to ni baba čula baba rekla ampak globoka tajna (bila) in sprobana tudi.

Cveto napisal/-a:do 100 ni kresnil - preverjeno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov